Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod na czołg premium

Try_X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna czołgu premium ósmego poziomu i doszedłem do wniosku, że najlepszym wyborem będzie dla mnie Jagdtiger 8.8cm.
Jak zarabia ten czołg bez i z premką za taką przeciętną bitwę? (~2k dmg)
No i prośba: macie jakąś zaufaną stronkę, z której mogę w miarę tanio i bezpiecznie kupić kodzik na ten czołg? :P Na razie najlepszą zaufaną ofertę znalazłem za 80zł, niżej chyba już nie zejdę? Szkoda mi hajsu na gierce hahaha

Dzięki z góry! :D

Opublikowano

Jadzia jest bardzo słabym czołgiem 2k dmg to epicka bitwa. Z tą mobilnością przy tych wychyłach działa jest to prawie niewykonalne. Przeciwnicy muszą pod lufę podjeżdżać. 

Opublikowano

2k dmg to jest epicka bitwa? xD
No to pewnie niezłe wn8 mam hahaha

Zdecydowałem się jednak na ten czołg, ponieważ bardzo wychodzi mi gra tdkami. Podobnie JgPzIV. Też każdy narzekał,że taki słaby czołg,że grać się nie da, a mi grało się nim wyśmienicie :D Dlatego nie będę już kwestionował tej decyzji, bo to zazwyczaj źle się kończy ^_^
A jak wygląda sprawa zarobków? No, powiedzmy przy 1.5k dmg?

Opublikowano

Mam więc rozumieć,że na bitwę zarabiał będę średnio 22k na rękę, tak? :P
A przy Lowe wartość wynosi tylko 20k? xD Zawsze wydawalo mi się,że ludzie kręcą nim po 60-70k na bitwę.

Opublikowano

Mam więc rozumieć,że na bitwę zarabiał będę średnio 22k na rękę, tak? :P

A przy Lowe wartość wynosi tylko 20k? xD Zawsze wydawalo mi się,że ludzie kręcą nim po 60-70k na bitwę.

Z premką o wiele więcej, wszystko zależy od obrażeń które zrobisz w czasie bitwy.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Z premką o wiele więcej, wszystko zależy od obrażeń które zrobisz w czasie bitwy.

No tak, to jest raczej podstawowy czynnik i dość logiczna rzecz. :D

No nic, dzięki wam w takim razie za odpowiedzi Panowie, każdy z was ma po lajku ;)

A rozumiem,że nikt nie ma namiarów na jakieś zaufane stronki z dość tanimi kodami na czołgi? Będę musiał te 80zł zapłacić? ^_^

Opublikowano

To są jakieś dziwne uśrednione dane. Ja na T34 zarabiałem po 70-80k na bitwe na czysto, na CDC 60-70k, e-25 60-70k, a jadźką 40-50k. W zależności czym kto lubi grać, takie są później zarobki. Wiadomo nie każda bitwa jest wygrana. Musimy mieć dużo szczęścia przy doborze MM.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To są jakieś dziwne uśrednione dane. Ja na T34 zarabiałem po 70-80k na bitwe na czysto, na CDC 60-70k, e-25 60-70k, a jadźką 40-50k. W zależności czym kto lubi grać, takie są później zarobki. Wiadomo nie każda bitwa jest wygrana. Musimy mieć dużo szczęścia przy doborze MM.

No wlasnie tez mi sie tak wydawalo. Dzieki rowniez za odpowiedz. Stronek zero wciaz? haha
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam za sobą już 60 bitew rozegranych w.w. czołgiem.
Powiem tak: jest on świetny. Przy mojej osobistej 4k mam na bitwę średnio 1,4k dmg, a 70k z premką (łatwo obliczyć,że ~45k bez premki) na czysto wyciągam w co drugiej bitwie. Koszt pełnej naprawy czołgu i ok. 25 pocisków wynosi 10k,więc bardzo fajna liczba. Na pewno czołgiem nie da się wyjść na minus, a chyba nawet nie da się zejść poniżej 10k na czysto, choćbyśmy nie zrobili w bitwie zupełnie nic. To ten, dziękówa! ^_^ Mam nadzieję,że pomogłem tym postem innym osobom, które wachają się nad kupnem tego pojazdu.

Opublikowano

Te kody na jadźki to rozdawali na imprezach wargamingu w Warszawie. Na stronach nie znajdziesz ich za darmo. Najtaniej wyjdzie Ci znaleźć coś na allegro.

Kody na jadzie dają z procesorami intela w wybranych sklepach.

Opublikowano

Ja kupiłem kod na 8,8 cm na stornie Kinguin.pl Klucz dostałem na mój E-Mail i nie było żadnych problemów z kodem. Bana też nie ma ponieważ czołg ten kupiłem tydzień teamu i gram nim do dziś.

graphic.png

Opublikowano

a stronki typu allegro?

Tam jest najtaniej, ale trzeba najpierw zweryfikować sprzedawcę (sprawdzić ile ma negatywów i pozytywów) bo możesz kodu nie dostać i stracić pieniądze.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

ale ogólnie jest to bezpieczne?? bo nie chciałbym dostać banika

Kod jest całkowicie legalny i bezpieczny, bo był dodawany do procesorów Intela. Trzeba tylko uważać na to, od kogo się kupuje na Allegro.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Kod jest całkowicie legalny i bezpieczny, bo był dodawany do procesorów Intela. Trzeba tylko uważać na to, od kogo się kupuje na Allegro.

Kod jest legalny, ale nielegalna (chyba) jest jego dystrybucja. Nie słyszałem, żeby ktoś dostał bana, ale jak sam napisałeś - trzeba uważać na allegro, czy nie ma napisanego małym druczkiem np. że kod jest zużyty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...