Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysuwanie sie zawodników na pozycje

Metinowca_nowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Da sie ustawić jakoś w taktyce albo cos żeby zawodnicy częściej się wysuwali na wolne pole/wychodzili na pozycje 
Ustawiałem różnie taktyke bawiłem sie w tym i nic stoją jak dzbany.
Gram taktyką 4-3-2-1 z LN i PN + N 
Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

W zarządzaniu aktywnym składem wybierasz opcję wytyczne.

PN i LN ustaw Zostawaj z przodu oraz Wybiegaj za plecy obrońców, a napastnikowi Trzymaj się środka.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

PS3 a do Ultimate da sie ustawić te wytyczne i jak to zrobić gdzie jakąś instrukcje jak moge to bym poprosił ;)

Wchodzisz w aktywny skład, potem gdy już będziesz miał go przed sobą, to naciskasz przycisk odpowiadający za podanie prostopadłe.

Wykonujesz następnie to co napisałem wcześniej, czyli wejście wytyczne i ustawienie odpowiednich.

Opublikowano

Wchodzisz w aktywny skład, potem gdy już będziesz miał go przed sobą, to naciskasz przycisk odpowiadający za podanie prostopadłe.

Wykonujesz następnie to co napisałem wcześniej, czyli wejście wytyczne i ustawienie odpowiednich.

W PS3 nie da się ustawić wytycznych, tylko na nowych generacjach.

­

Opublikowano

W PS3 nie da się ustawić wytycznych, tylko na nowych generacjach.

­

A no tak.

Jakich masz zawodników na tych pozycjach i jaka to część FIFA?

Opublikowano

czyli na PS3  lipa bedzie z tym ? bo z mojego punktu widzenia przeciwnicy mi uciekają za obrońców a moi nie, wale często L1+trójkąt i lipa.

Fifa 15 Neymar-Grizmanne 86-Bale

Na tej konsoli nie możliwości ustawienie wytycznych.

Spróbuj zmienić formację na 4-3-3. W 4-3-2-1 Ci boczni napastnicy, to nic innego jak skrzydłowi tylko znajdujący się bliżej napastnika.

Może to im uniemożliwia swobodne wybieganie na pozycje.

Opublikowano

wybierz taktyke w grze dlugie pilki

jak widzisz ze zawodnik biegnie do bramki daj prostopadle pamietaj ze jak zawodnik juz bedzie za plecami obroncow to bedzie spalony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...