Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń klient

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

mam taki problem bo dodałem sobie miecz ikonka w eq jest wszystko elegancko ale jak zakładam nie widzę jej niema wo gule modelu broni w dłoni

Opublikowano

mama taki problem bo dodałem sobie miecz ikonka w eq jest wszystko elegancko ale jak zakładam nie widzę jej niema wo gule modelu broni w dłoni

sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie...Dobry wpis w item_list? 

Bywalec
Opublikowano

z icon nie daje bo mam dobrze

Item.xml
<File archivedPath="d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2" type="1"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\weapon\wod_samurai_einhand.gr2]]></File>

tu nie wiem, trzeba  dodac wpis z .dds

item list

200000    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2
200001    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2
200002    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2
200003    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2
200004    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2
200005    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2
200006    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2
200007    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2
200008    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2
200009    WEAPON    icon/item/20810.tga    d:/ymir work/item/weapon/wod_samurai_einhand.gr2

Bywalec
Opublikowano

ogarnąłem tylko teraz tak to wyglada haha widać ze trzymie bron iskierki sa na +9 ale jej niema co zle jest ?

post-698216-0-55373500-1433092911_thumb.png

Opublikowano

ogarnąłem tylko teraz tak to wyglada haha widać ze trzymie bron iskierki sa na +9 ale jej niema co zle jest ?

Boże zrób normalnie wpis od modelu :) tj. od *gr2 :)

Jak nie to masz zje*any model.

2e1x0dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...