Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zreportować człowieka ?

Saens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym zreportować człowieka który zaczął mnie wyzywać mam SS

ogólnie Generator Sledge22's mi nie działa nie wiem dlaczego wyskakuje błąd gdy próbuje wysłać report.

Moglibyście podać mi link gdzie mogę go zreportować .. ?

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Żeby zgłosić gracza na forum trzeba mieć nabite minimum 20 postów i konto musi być starsze niż dwa tygodnie. Prawdopodobnie dlatego nie możecie wysłać reportu przez generatora.

Opublikowano

Żeby zgłosić gracza na forum trzeba mieć nabite minimum 20 postów i konto musi być starsze niż dwa tygodnie. Prawdopodobnie dlatego nie możecie wysłać reportu przez generatora.

a wiesz jak nabić szybko te 20 postów? xD

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

­W generatorze muszę pisać po angielsku czy po polsku  ? Np: Details:Zaczął mnie wyzywać dlatego iż go zaraźiłem w trybie QR.

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Lepiej pisz po angielsku, co do języka polskiego nie jestem pewny czy rozpatrują wtedy skargi. Generalnie wystarczy, że w "Details" napiszesz coś w stylu "look photo" jak masz screeny, a typ najpewniej następnego dnia wyłapie chat bana.

Opublikowano

­@.Marshall.

Your IGN doesn't exist. Check your input

mam taki błąd że IGn taki nie istnieje tak po za tym co to wogle jest ?

Na początku myślałem że tu mam wpisać jakiś nick ..

Opublikowano

Te problemy..

1. 2 tygodnie mimo że pisze tak na forum, to wystarczają same posty (chyba, że już 'naprawili')

2. IGN to Twój nick z gry (jak tam Ci odpowiedziano in-game-name, w skrócie IGN). Czyli generalnie jaką postacią robisz screeny/video w grze (może być inna postać tak długo jak nie koliduje ze screenem, np. tabela gdzie podświetla ten nick który robił screena)

3. W details niby możesz pisać po polsku, ale zasady to tłumaczenie angielskie (czyli jeśli screen jest po angielsku i wszystko jasne wystarczy napisać tam 'check screen' w przypadku harassmentu, jeśli wyzywa cię np. po polsku to napisać english translation: xxx, pamiętaj nie używaj "podobnych" znaczeń słów z innego języka bo możesz za to wyłapać blokadę - za tzw. oszukiwanie w reportowaniu), bo jeśli go nie będzie to mogą sobie olać jako że zasady to zasady.

i tak już na przyszłe pytania xD

4. w map jeśli nie ma tej mapy co chcesz to wybierasz other albo ew. jakąś randomową, nie ma to jakiegoś wielkiego znaczenia.

5. unikaj przekleństw w 'details', a jeśli się nie da to mocno zakropkuj

6. pamiętaj by dawać co najmniej 2 screeny - pojedynczy często jest niewystarczającym dowodem dla nich.

7. Data sama się ustawia (z screena)

Gdzie posty szybko nabić - zakładka z eventami albo jakieś dyskusje, co za problem w każdym temacie napisać 'great event' xD

Opublikowano

­Fajnie bana wyłapałem na forum za

You have been banned for the following reason:
Spamming to get in to abuse section

Date the ban will be lifted: 14.06.2015, 13:00

xDDDDDDDDD za spam :D

a mój report został usunięty .. i chłopak nie dostał bana chat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...