Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rynkiem

MacQku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ponad miesiąc temu kupiłem grę, lecz od tamtego czasu nie mogę zapraszać znajomych. Jakoś się tym nie przejąłem, ale dzisiaj, gdy chciałem sobie kupić skiny to rynek mi nie działał. Grę kupiłem przez allegro, dostałem klucz wygenerowany w tym samym czasie kiedy została kupiona gra. To przez to mi nie działa czy o co chodzi?? Jak mogę to naprawić?

mca.png

Opublikowano

Musisz kupić grę na steam żeby rynek się odblokował. Z tego co czytałem trzeba wpłacić i kupić grę za minimum 5 ojro, ale ja nie wplacalem, kupilem za 0.19 i mi hasa :P

Opublikowano

Musisz kupić grę na steam żeby rynek się odblokował. Z tego co czytałem trzeba wpłacić i kupić grę za minimum 5 ojro, ale ja nie wplacalem, kupilem za 0.19 i mi hasa :P

Czyli mam rozumieć, że kupienie jakiejś gównianej gry za 1 euro wszystko naprawi?

mca.png

Opublikowano

Nawet jak kupie grę za 2 złote?

Nawet jak kupie grę za 2 złote?

niestety ale nie, min 5 euro poczytaj na stronie steam

Opublikowano

I tak musisz coś kupić.

Chodzi mi czy za miesiąc (doładowałem sb 5 euro) działałby mi rynek i mógłbym to 5 euro wtedy wydać?

mca.png

Opublikowano

Chodzi mi czy za miesiąc (doładowałem sb 5 euro) działałby mi rynek i mógłbym to 5 euro wtedy wydać?

Najpierw musisz kupić jakąkolwiek grę, nawet za 0.1eur. Od razu odblokuję Ci możliwość zapraszania znajomych, a po 30 dniach rynek - wtedy będziesz mógł sobie coś kupić za resztę kasy. 

Opublikowano

Najpierw musisz kupić jakąkolwiek grę, nawet za 0.1eur. Od razu odblokuję Ci możliwość zapraszania znajomych, a po 30 dniach rynek - wtedy będziesz mógł sobie coś kupić za resztę kasy. 

Wreszcie ktoś mi wytłumaczył, dzięki.

@Edit

Wpłaciłem jak już mówiłem to 5 euro i mogę dodawać znajomych to znaczy, że nie muszę kupić żadnej gry?

mca.png

Opublikowano

Wejdz na rynek, u góry powienieneś mieć informację od kiedy możesz z niego korzystać. Nie ma jej = Musisz coś kupić. Ale na 99% musisz, bo pisze jak byk że musi być zaksięgowany zakup.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...