Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakis jakikolwiek skrypt do syndry ? czy nic juz nie dziala ? fanatic crashuje, BigFat  wgl sie nie uruchamia a innych nie znam ? ;/ Ktos cos widzial ktos cos slyszal ?

16k7y4p.png

Opublikowano

Ja używałem swoimi czasy Fantastik Syndra i sprawdzał się ten skrypt bardzo dobrze. Polecam Ci go.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

balls of fury polecam mimo że sindra wypadła lekko z mety to na tym skrypcie dalej free elo bjergsen zatwierdza 

jest jakaś darmowa wersja czy trzeba 7 euro płacic ? btw jak trzeba to trzeba, ale wole sie upewnić ^^

Ja używałem swoimi czasy Fantastik Syndra i sprawdzał się ten skrypt bardzo dobrze. Polecam Ci go.

Fanatic nie dziala bugsplatty wywala :(

16k7y4p.png

Opublikowano

balls of fury ściągałem jak jeszcze była free ale po przejściu na paid dalej mi działa.Fantastik kiedyś testowałem cienki skrypt no chyba że teraz się poprawił.Jest jeszcze free big fat syndra ,a generalnie skrypty od big fat są OP więc spróbuj na nim... 

Opublikowano

jest jakaś darmowa wersja czy trzeba 7 euro płacic ? btw jak trzeba to trzeba, ale wole sie upewnić ^^

Bo dziś po 15 będzie aktualizacja bola dla free.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Wywala bugsplat bo pewnie skrypt nie jest jeszcze update. A jak jesteś posiadaczem bola dla free userów to też nie jest jeszcze update.

Ale polecam SyndraMaster tylko, że jest paid

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...