Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. PaySafeCard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zamiar założyć sobie konto PaySafeCard, mam do was kilka pytań.

Czy mając to konto będę mógł sumować moje pieniądze? np. mając 2 karty każda po 10zł, czy można z nich zrobić 20? i zapłacić nimi na np steam?

Jakie opłaty pobierane są z mojego konta? Co jeśli będę miał 0zł a zostanie pobrana opłata?

Ogólnie to jest jak konto bankowe, że pieniążki automatycznie się sumują, czy wszystkie kody są oddzielnie?

EDIT

Jeśli zły dział, to przepraszam

Opublikowano

Nic nie płacisz za korzystanie z konta. Na konto możesz wpłacać ile chcesz np. raz 5.52, drugim razem 12.99 itp. 

Później płacąc z konta PSC np. na steamie musisz się tylko zalogować podczas płatności.

Opublikowano

czyli np doładuje sobie konto psc za 20, 20 i 10, a potem jednorazowo mogę doładować steam za 10 ojro czyli ok 50zł tja?

Opublikowano

Pieniądze wpłacone na konto PSC się sumują. Po roku (chyba) jeśli pieniądze będą leżały bez jakichkolwiek ruchów pobierana jest jakaś opłata. Tak słyszałem.­

784091427630431250239.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co jeśli nie będę używał konta, a nie będę już miał na nim żadnych pieniędzy? Czy można usunąć konto?

Skoro nie będziesz go używał to równie dobrze możesz o nim zapomnieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...