Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań od początkującego

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mógłby mi ktoś pomóc przy tych pytaniach ^_^ ?

1.Jakie skróty klas paladyn i czarnoksiężnik w sensie te TR itd.,ale tylko dla dwóch najnowszych klas nie wiem ;/

2.Skróty nazw podziemii

3.Tutaj zastanawiam się,czy jest jakiś item,misja,npc czy cokolwiek co pomoże mi zatrzymać się na danym lv,w sensie żebym nie dostawał doświadczenia coś w rodzaju anty expa z metina :D

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

@xmatio

1.
SW - czarnoksiężnik plagi
PC - paladyn ( nie jestem pewien)

3.
Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego. Poza tym prawdziwa gra rozpoczyna się dopiero po wbiciu maksymalnego poziomu więc nie ma po co stopować na jakimś poziomie. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1

Czarnoksiężnik Plagi - SW

Paladyn - OP

2.

skrót          |                    ang. nazwa            |            polska nazwa                                 | wymagany TIL (Total item level / wartość sprzętu)  |   klasyfikacja

eLOL                     Epic Lair of Lostmauth             Epickie leże losthmauth'a                                1600                                                                        T1

Kessell                     Kessell's Retreat                       Ustronie kessella                                          1600                                                                        T1

MC                           Malabog's Castle                     Zamek Malaboga                                          1600                                                                        T1

SoT                     The Shores of Tuern                      Wybrzeże Tuern                                          1600                                                                        T1

VT                           Valindra's Tower                           Wieża Vaindry                                           1600                                                                        T1

CC                           Cragmire Crypts                         Krypty Cragmire                                          2000                                                                        T2

GWD                          Gray Wolf Den                          Leże Szarego Wilka                                    2000                                                                        T2

TOS                       Temple of the Spider                     Pajęcza Świątynia                                      2000                                                                        T2

3.

nie ma nic takiego

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...