Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyjmę posade GM (TGM) Konkret Oferta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na początku chciałbym się przedstawić. Na imię mam Dominik i mam 19 lat pochodzę z małopolski i dużo czasu poświęcam na rozszerzanie swojej wiedzy na różne sposoby.

Doświadczenie z metinem mam bardzo dobre ponieważ gram już bardzo długo począwszy od Plka i zakończywszy na serwerach prywatnych.

Poznawałem wielu graczy i miałem kontakt z właścicielami kilku dedykowanych serwerów którzy mi pokazali tak naprawdę jaką odpowiedzialnością jest zostać GM dlatego znam swoje przywileje i ogólnie resztę komend i robię to co do mnie należy.

Ogólnie jestem osobą która każdego traktuje sprawiedliwie bez względu na sytuacje która wynikła w danym czasie, Jestem komunikatywny, pomysłowy i z pewnością nawiąże kontakt z graczmii będę dbać o to aby serwer się nie znudził.Z radością wykorzystuje każde chwile w których mogę komuś pomóc.

Jako GameMaster Tak naprawdę mógłbym Służyć wszelką pomocą w każdej chwili, Zapewnił graczom miłe chwile na serwerze i Dużo Więcej.

Bardzo lubię grać dla swojej pasji i zabawy na prywatnych serwerach.

Liczę na jakiekolwiek propozycje a postaram się przekonać każdego do siebie że akurat to ja jestem odpowiednią osoba

:)

GG: 54187289

I prosiłbym nie pisać że Interpunkcja i estetyka jest obcym mi zjawiskiem ponieważ nie ważne jak kto pisze tylko co ma do zaoferowania.

Opublikowano

Słaba estetyka a o interpunkcji już nie wspomnę 

Szczerze, to nawet spoko podanie a to co napisałem u góry to joke, niestety mogłeś się bardziej rozpisać albo to chociaż wyśrodkować jednym naciśnięciem

­

Opublikowano
I prosiłbym nie pisać że Interpunkcja i estetyka jest obcym mi zjawiskiem ponieważ nie ważne jak kto pisze tylko co ma do zaoferowania.

Akurat GM to taka "praca", która opiera się często na pisaniu. Także z czym do ludzi?

Opublikowano

estetyka to w chacie faktycznie jest najbardziej potrzebna a interpunkcja to już nie wspomnę :D :D :D wiesz co powiem ci ze jak by każdy miał zwracać uwage na interpunkcje to by większość czytać nie umiała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...