Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jakie macie pomysły na Quest z Tyrionem z "Gry o Tron" oraz co powiecie jakbym zrobił jeden z dwóch questów:

1. Tyrion zleca nam pojedynek z Góra, w którym mamy go obronić przed śmiercią (będzie powodzeniem :D

2. Drugim zadaniem to zlecenie zabójstwa Stanisa - ojca Tyriona .

Za każdy spoko pomysł poleci łapa i dzięki wielkie.

Miłej niedzieli
Magnum / Bartusiak

142740.gif

Opublikowano

A może minigra "Gra o Tron"? 

Polegała by na tym, że każdy gracz dostaje "kartę" czy coś takiego z numerem od 1-10 i 1 osoba króla.

Gracze biegali by po całej mapie, i gdy się kogoś dotknie, pokazuje jego numer na karcie, jeżeli jedna osoba ma 2, a druga dajmy na to 8 to ta druga wygrywa, zdobywa jego karte i musi oddac ja do "matki" z każdej drużyny, a jeżeli stracisz taką kartę, biegniesz do matki po nową kartę.

Wygrywa się mecz wtedy, kiedy król zostanie złapany (króla można zniszczyć np. 10 lub od 9, to już tam wymyślicie) lub gdy przeciwnej drużynie skończą się "karty".

Pograł bym w takie coś :D

@antywarrrrrrrny

Myślę że 2. była by fajna, ale musi być dobrze zrobiona­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

A może minigra "Gra o Tron"? 

Polegała by na tym, że każdy gracz dostaje "kartę" czy coś takiego z numerem od 1-10 i 1 osoba króla.

Gracze biegali by po całej mapie, i gdy się kogoś dotknie, pokazuje jego numer na karcie, jeżeli jedna osoba ma 2, a druga dajmy na to 8 to ta druga wygrywa, zdobywa jego karte i musi oddac ja do "matki" z każdej drużyny, a jeżeli stracisz taką kartę, biegniesz do matki po nową kartę.

Wygrywa się mecz wtedy, kiedy król zostanie złapany (króla można zniszczyć np. 10 lub od 9, to już tam wymyślicie) lub gdy przeciwnej drużynie skończą się "karty".

Pograł bym w takie coś :D

@antywarrrrrrrny

Myślę że 2. była by fajna, ale musi być dobrze zrobiona­

Dzięki wielkie , ale jak ktoś ma pomysły mówić ! 

Za fajne pomysły będziecie nagradzani kciukiem ;) .

142740.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...