Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Vip powinien miec fly na EasyHC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy to nie jest zbyt duże ułatwienie (oczywisci jesli on kogos uderzy albo ktos jego to fly sie anuluje )

lz5mfZn.png

Opublikowano

Myślę, że byłoby to za duże ułatwienie. Np. zbiera czyjeś itemy i na fly ucieka, a nie walczy. To nie jest hardcore. Ja bym nie dodawał.

Opublikowano

Tak, a do tego gma.

Oczywiście, że nie jest to zbyt duże ułatwienie, przy którym rozgrywka zostaje całkowicie zniszczona i jest nastawiona na P2W.

Opublikowano

HC to HC ale nie freebuild że Vip na fly god itp. Z czegoś takiego robi się P2W i gra nie ma sensu na takim serwerze 

Opublikowano

to jest najwieksze gowno psujace gre, uciekasz przed kims a ten fly wlacza i juz cie ma.

moze byloby fajnie gdyby fly bylo wolniejsze od chodzenia to moze to ma jakis sens

Opublikowano

­Emm... tak, dodaj im /fly, /gamemode, /god i /heal. :-)

A tak serio, to nie, lol... chcesz robić kolejny serwer P2W? Odradzam.

Nie dodawaj mu fly'a ani żadnych w podobie do tego komend.

sygnatura.png

Opublikowano

Zawsze mozesz obejsc to zeby dawac /fly , nie musisz go dawac a gracz z ranga ktora zapłaci bedzie miała podobne udogodnienia gdy np dodasz cloundbootsy

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Żadna ranga nie powinna mieć dostępu do /fly.

Zbyt duża przewaga.

Jeżeli nada się to graczom nie vipom tylko to czemu nie

jakieś ograniczenie 'ładowania' typu Użyta komenda > 1 minuta latania > 5minut ładowania > Użyta komenda > ...

W takim wypadku ma to sens :p

Albo do sklepu dodać jakieś potki na latanie aby zwykły gracz też mógł se polatać

Jak chcesz P2W dodaj, możesz także dodać beacon za 20zł + 2xdoament za 31zł będzie akurat pasować

To nawet hard nie jest, pograj sobie n singlu na hardzie tam się dowiesz co to za tryb a nie ułatwianie go na setki sposobów stoniarkami darmowym jedzeniem czy kitami.

@WarnOff

Nie dodawaj

TEMAT

Opublikowano

Okej... Opiszę moją propozycję.

Czy Powinno Być Fly: Tak

Jednak, pewne ograniczenia.

To tak przestudiowałem wszystkie komentarze, i doszedłem do wniosku , że:

Myślę, że byłoby to za duże ułatwienie. Np. zbiera czyjeś itemy i na fly ucieka, a nie walczy. To nie jest hardcore. Ja bym nie dodawał.

a)Jeśli złapiesz przedmioty, natychmiast Fly zostaje wyłączone na czas 2 minut (Tyle, żeby akurat ktoś go zaatakował)

Tak jak w temacie czy to nie jest zbyt duże ułatwienie (oczywisci jesli on kogos uderzy albo ktos jego to fly sie anuluje )

b)Fly przy udeżeniu się anuluje.

to jest najwieksze gowno psujace gre, uciekasz przed kims a ten fly wlacza i juz cie ma.

moze byloby fajnie gdyby fly bylo wolniejsze od chodzenia to moze to ma jakis sens

c) Fly ma zmnieszoną szybkość( z 100, na 75%)

d) Niszcze bloków, następuje 100% wolniej , zamień na 200% wolniej. (lub nawet 500%, dirt rozwala się tak jak obsydian z żelaznym kilofem...)

Jeżeli nada się to Vipom i graczą tylko to czemu nie

jakieś ograniczenie 'ładowania' typu Użyta komenda > 1 minuta latania > 5minut ładowania > Użyta komenda > ...

Pablos, troszeczkę skorektorowałem wypowiedź w cytowaniu.

e) Sposób na ładownie. może... 1 min lotu to 5 min ładowania. itd.

f) Poty dla graczy. tylko, że fly ok. 25-30 sec.

I teraz jeszcze inne...

f)Dla graczy, opcja ustawienia "barier gildi" na jej terenie. Tylko,  z zasadą że gdy zrobią to na końcu claima- zostaną bariery usunięte.

zrobić je po prostu, na ścianach zamku. Przez nie, nie można przelecieć. (fly się wyłącza, jesteś wysoko - jest jakby niewidzialna ściana.)

g)Gdy wlatujesz na teren gildi , jako gracz (zeby VIP mial cos dodatkowego ) to wyłącza się FLY. Vipowi dopiero poza barierami.

Moze pomysł, urozmajci grę.

I zmniejszy P2W, o wiele więcej.

--

Opublikowano

vip nie powinien mieć flaja bo przes to gra sie staje niefajna bo ludzie latajom i zabijajom innych a to nie fear

jestem na nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...