Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za itemy?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnie wielu z was zna popularnego youtubera, czyli Isamu. Na jego końcie znajdują się itemy, których nie widziałem, i nie mam pojęcia, co to jest.

post-1349898-0-99028400-1433061677.jpg

Legendarne są pomarańczowe, a artefakty z itemshopu żólte, a co to jest to nie wiem. Wie ktoś? Sry za dla was pewno banalne pytanie, ale ja sam gram z 3 dni ;)

(Chodzi mi o te fioletowe w złotej ramce)

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Witam. Pewnie wielu z was zna popularnego youtubera, czyli Isamu. Na jego końcie znajdują się itemy, których nie widziałem, i nie mam pojęcia, co to jest.

attachicon.gifdrakensang.JPG

Legendarne są pomarańczowe, a artefakty z itemshopu żólte, a co to jest to nie wiem. Wie ktoś? Sry za dla was pewno banalne pytanie, ale ja sam gram z 3 dni ;)

(Chodzi mi o te fioletowe w złotej ramce)

sam odpowiedziałeś sobie na to pytanie z itemshopu

Opublikowano

Jeżeli maja złota ramke znaczy że są to unikaty czy to zolty czy fiolet unikat to unikat jest takich pełno na mapach, lecz ostatnio jest akcja z Youtuberami ze daja im MM oraz itemki a oni promuja im gre, wiec jezeli to konto isamu to w 100% dostal te itemki od BP bo pewnie ma z nimi kontrakt, niedawno tez setokami dostał takie cos oraz mkrr3 pewnie bedzie takich osob wiecej o ile juz nie ma.

76561198013232167.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...