Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim się nie uruchamia

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrałem sobie kilka modów a w sumie to 2 tylko że tak jakby jeden dzieli się na kilka. 

+Deus Mons - dodaje taki zamek w którym można zamieszkać po pokonaniu smoka 

+ Towns and village enhanced (Riften, Whiterun, Solitude) Mod ten zmienia wygląd poszczególnych miast dzieli się ona na kilka modów tzn. jedno miasto modyfikuje jeden mod, więc ja mam 3 mody na modyfikacje tych 3 miast. 

Używam Nexusa i próbuje odalić skyrima normalnie i przez SKSE ale i tak i tak nie działa. Po uruchomieniu pojawia się logo Beteshdy i zaraz po tym wywala do pulpitu bez żadnego komunikatu. Na modach się jakoś nie znam i nwm gdzie można jakieś logi znaleźć. Może ktoś coś poradzić ? 

Cześć...

Opublikowano

Przeczytaj dokładnie wymagania moda, być może któryś z nich wymaga dodatku którego nie masz, w każdym razie to i tak by wykazał TES5Edit. Ewentualnie spróbuj odpalić skyrima tylko z jednym z tych modów, tak precyzyjniej będziesz mógł naprawic problem.

Opublikowano

Dopiero teraz odpisuje ale nie miałem czasu, problem udało się chyba rozwiązać tak czy tak działa. Gryzło się z modem na którym bardzo mi nie zależało :D

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...