Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 wersja testowa czy cos innego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż siedzę od wielu lat na Win 7. Bardzo lubie ten system ale kolega sobie zainstalował ostatnio Win 8.1. Zachęciło mnie to do przesiadki na Wina 8.1. Ale też zastanawiam się czy warto by mi było teraz przenieść się na wersję testową Win 10, czy lepiej poczekać aż wyjdzie officialnie ? To czy wtedy warto przejść na win 8.1 ?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

O ile się nie mylę to jak wyjdzie win 10 to każdy kto posiada 7, 8 lub 8.1 będzie mógł za darmo zaktualizować sobie system do 10. Ja na Twoim miejscu zostałbym przy 7.

Opublikowano

Ja wolalbym poczekac te kilka miesiecy 

W sumie sam czekam, obecnie korzystam z Win7

Pzdr

Opublikowano

Zostań na Win 7, bo póki co do wszystkiego wystarcza.Niektórzy mówią, że Win 8.1 jest trochę szybszy, ale ja jakoś osobiście nie zauważyłem większych różnic.Odradzam wersję testową Win 10.

Opublikowano

Możesz zostać na 7 lub spróbować 8.1, większej rożnicy nie odczujesz. Jak wyjdzie oficjalna 10 to wszyscy bez wyjątku dostaną aktualizację do niej za darmo. ;) Nawet jak masz piracona wersję. Testowej 10 nie polecam, bo inwigiluje dosłownie wszystko co na niej robisz.

Opublikowano

Możesz zostać na 7 lub spróbować 8.1, większej rożnicy nie odczujesz. Jak wyjdzie oficjalna 10 to wszyscy bez wyjątku dostaną aktualizację do niej za darmo. ;) Nawet jak masz piracona wersję. Testowej 10 nie polecam, bo inwigiluje dosłownie wszystko co na niej robisz.

Gdzie k***a żeś impotencie mózgowy wyczytał że piraci też dostaną? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...