Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tagi Nemexis

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto wie na ile dni są te itemy za tagi nemexis z jobów ? za każde uzbierane 10 szt można odeprać w zleceniach poszukiwawczych maskę, kask, plecak i kamizelkę nemexis.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

post-268346-0-73435000-1433060011_thumb.jpg

nie sa na perma sa na 7dni -.-

przed chwila zebralem 10 i dupa sadzilem ze bd na perma

ale j****y nexon daje tylko na 7d zenada

a i zapomnialem dodac ze jutro wam przepada ;] </3 nexon ;]

Opublikowano

Haj$  Haj$ Haj$, a czego Wy chcieliście? :D Na dodatek za 10 tagów perm? Nigdy w życiu. Znowu dodali jakiegoś vesta byleby trzepać kasę na nowych lub starych graczach którzy zbierają takie rzeczy. Osobiście znam typka który ma wszystkie vesty (15speed) bo mu się podobają. I drugi myst za kupienie jednego. Trzepanie haj$u lv Nexon. :D

Opublikowano

sadzilem ze perm bo mogliby wyrownac szanse z amerykanami skoro maja zrobic fuzje 30 czerwca pozatym daja wkolko gp jak i tak nic nie kupisz na perma i tak juz wiadomo od zarania dziejow ze nexon pazerny na kase nic wiecej mogl dac permy ale np mniejsze staty w itemach pozatym modyfikowanie gearow a i tak nic nie mozna z tym zrobic caly nexon a jeszcze nowego combata wprowadza 

Opublikowano

niech sobie w d......e wsadzą na 7 dni,poszła maska do sprzedania za gp,reszty tagów nawet nie zbieram

post-726415-0-29980700-1433071890_thumb.jpg

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Mowilem. Tez to wale grac to dla przyjemnosci nie dla tagow ktore nic nie daja ile gp dostales ? Bo nawet nie sprawdzalem ile sie dostaje za sprzedaz

Opublikowano

Mowilem. Tez to wale grac to dla przyjemnosci nie dla tagow ktore nic nie daja ile gp dostales ? Bo nawet nie sprawdzalem ile sie dostaje za sprzedaz

2,5k -_-

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jak były te tagi że za 30 była ta broń to ja sie nie logowałem i miałem 22 do perma zabrakło. teraz sądziłem że może bd permy z tych nemexis i zbierałem a patrze żę dupa hehe ehh zawsze odwrotnie^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...