Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faceit-na czym polega?

JaroTt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grasz mecze z innymi ludzmi, jesli wygrasz to zdobywasz pkt. Pkt wymieniasz np. na rp albo jakies myszki, sluchawki. Zalezy co maja w sklepie swoim ;d Oczywiscie te gry sa hostowane przez nich.

Bez konta premium nie oplaca sie grac bo cale wieki bedziesz zbieral na cos ;d

Opublikowano

@MorN Czemu bez premki się nie da? Właśnie się zarejestrowałem tam i musze 3 gierki  2 vs 2 zagrać :D 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

@Nter

Nie powiedzialem, ze sie nie da bez premki ;d

Ja w to sie bawilem dawno temu i wtedy trzeba bylo zagrac z 50 gier zeby rpki zdobyc. Moze teraz zmienili ;)

Opublikowano

Nie wiem jak to dziala w lolu ale podejrzewam ze tak jak w CSGO. A wiec tam jest tak ze musisz kupic premke zeby moc cokolwiek zdobywac. Niby tam jest napisane ze potrzebujesz x meczy zeby dostac lige ale ona bedzie ukryta i odkryje sie dopiero jak zdecydujesz sie kupic premium :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Zdobywasz punkty przez:

1,Wygrywanie w Daily Ladder

2.Wygrywanie Turniejów

3.Liga Premium

Te punkty, które "zdobywacie" to jedynie punkty jakie byście dostali gdybyście posiadali premium. Te punkty są dodawane do ligi premium gdzie pod koniec miesiąca w zależności od miejsca zdobywasz punkty faceit.

Bez Premium możesz grać 4 turnieje oznaczone "unlimited" oraz wszystkie "free". W turniejach w zależnośći od miejsca zdobywa się "faceit" pkt.

Daily Ladder jest dla no-life'ów i trza dużo wygrywać.

Ostatnio kupiłem premium na miesiąc i się opłaciło, wydałem 30 zeta zdobyłem wartą 80 zeta item na steam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...