Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cs go POMOCY

skydream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duży problem,otóż od dłuższego czasu mam lekkie sciny w csie.Komputer mam dobry fpsy nie spadają,a sciny się pojawiają,ale nie był by to problem tylko że nic nie mogę trafić.Mam celownik na gościu strzelam seriami,a on nic nie dostaje to samo jest z głowa celownik na głowie nie raz po 1 pestce problem taki sam nie łapie on hsa. Inni gracze zabijaja mnie bardzo szybko bez względu na poziom gry wystarczy sekunda gdy kogoś zobaczę odrazu mam hsa i nie pomaga ruszanie się lewo prawo bo i tak wszystkie pociski we mnie trafiają,czy koleś strzela full auto,czy seriami  tak jakbym stal w miejscu. Czasem mam wrażenie ze moja głowa i ciało przyciągają amunicje (może jestem z magnezu ) zaczyna to byc bardzo denerwujące i uciążliwe w graniu tylko proszę nie mówić mi naucz sie grać  bo wcześniej było wszystko ok i cisnąlem ladnie.Teraz aktualnie mam range master guardian elite.Nie wiem czy to problem z csem,a może komputerem,a może internetem jeśli ktoś miał zbliżony problem prosiłbym o pomoc z góry dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...