Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EloBuddy Status: Updated 5.10 - FAKE/TROLL ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! To jest jakiś FAKE czy jak ???­

41308226542692054462.png

Co jest dziwnego w tym, że EloBuddy jest zupdate'owane na patch 5.10?

EloBuddy wyjdzie prawdopodobnie za tydzień, status został dodany dla beki.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Nie to nie jest fejk, ja z mojimi koleszkami prosto spot bloku mamy jusz elobudi. Oramy fszystkich bo mamy beta dostemp do tego fszystkiego i wogule. Nara frajerszy ktuszy tego nie majom. Eloooo

@topic Tak, to jest fake :v

Opublikowano

Nie to nie jest fejk, ja z mojimi koleszkami prosto spot bloku mamy jusz elobudi. Oramy fszystkich bo mamy beta dostemp do tego fszystkiego i wogule. Nara frajerszy ktuszy tego nie majom. Eloooo

@topic Tak, to jest fake :v

Stary nawet nie wiesz, jak ciężko to się czyta.

@AntyWarn Fake

­

giphy.gif

Opublikowano

z racji tego, że zostałem przyjęty na stanowisko Local Supporta w EB to zakończe tę burzę mózgów na temat EB.

To co mogę wam powiedzieć to powiem w tej chwili na więcej nie oczekujcie bo mogę się pożegnać ze stanowiskiem oraz wyrać permabana:

- EB jest już coraz bliżej, Hellsingowi zostało tylko poprawienie spadających fpsów

- na początku dostępne będzie Evade+, Orbwalking i Tracker 

- do pewnego czasu EB będzie darmowe 

- uptade do 5.10 nie jest trolem, sam program jest zaaktualzowany do najnowszej wersji LOLa inaczej Hellsing nie mógłby powiedzieć, że ma spadki fpsów :)

Tyle mogę powiedzieć, uzbrójcie się w cierpliwość przestańcie knuć teorie spiskowe wszystkiego dowiecie się w swoim czasie gdy forum zostanie otwarte dla każdego. 

Opublikowano

z racji tego, że zostałem przyjęty na stanowisko Local Supporta w EB to zakończe tę burzę mózgów na temat EB.

To co mogę wam powiedzieć to powiem w tej chwili na więcej nie oczekujcie bo mogę się pożegnać ze stanowiskiem oraz wyrać permabana:

- EB jest już coraz bliżej, Hellsingowi zostało tylko poprawienie spadających fpsów

- na początku dostępne będzie Evade+, Orbwalking i Tracker 

- do pewnego czasu EB będzie darmowe 

- uptade do 5.10 nie jest trolem, sam program jest zaaktualzowany do najnowszej wersji LOLa inaczej Hellsing nie mógłby powiedzieć, że ma spadki fpsów :)

Tyle mogę powiedzieć, uzbrójcie się w cierpliwość przestańcie knuć teorie spiskowe wszystkiego dowiecie się w swoim czasie gdy forum zostanie otwarte dla każdego. 

Nie jesteś żadnym local supportem, to co wymieniłeś wszyscy już wiedzą idź trollować gdzieś indziej 

Opublikowano

"To co mogę wam powiedzieć to powiem w tej chwili na więcej nie oczekujcie bo mogę się pożegnać ze stanowiskiem oraz wyrać permabana:" 

mogę jedynie powiedzieć to co zostało wydane na światło dziennie.

co do Twoich słów.. zapamiętaj nick "Charlie" :)

Opublikowano

"To co mogę wam powiedzieć to powiem w tej chwili na więcej nie oczekujcie bo mogę się pożegnać ze stanowiskiem oraz wyrać permabana:" 

co do Twoich słów.. zapamiętaj nick "Charlie" :)

Garbate aniołki tez tam były? ^.^ tutaj takich jak Ty są setki i tez są z supportu Bola, sharpa itp ;) 

Ciekawe po jak długim czasie gry na EloBuddy wyrwie się bana ^.^ na Sharpie dostałem po 2tyg, na bolu nie gralem więc nwm ;3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Garbate aniołki tez tam były? ^.^ tutaj takich jak Ty są setki i tez są z supportu Bola, sharpa itp ;)

Ciekawe po jak długim czasie gry na EloBuddy wyrwie się bana ^.^ na Sharpie dostałem po 2tyg, na bolu nie gralem więc nwm ;3

Actually jest ktoś taki jak Charlie na elobuddy i jest local supportem ale nie mam pojęcia kto to jest. Elobuddy będzie niewykrywalne tak jak cała reszta, dopóki ktoś Cię nie nagra że używasz evade czy skryptów bez humanizera nie ma szans na bana(polecam brain.exe) :D

Opublikowano

@mroźnogroźny Wszystko, co powiedziałeś, wiadomo już od ponad tygodnia ;x

@1373230489-U611928.pngmistake010 odpowiedź poniżej jak i w poście, którym napisałem nie mogę leakować wiecej gdyż nie mam do tego uprawnień i w przypadku zleakowana zostaje zdegradowany z local supporta do banned.

"T

Actually jest ktoś taki jak Charlie na elobuddy i jest local supportem ale nie mam pojęcia kto to jest. 

Poznaj moją skromną osobę, zwykły gracz lola, który przygode zaczął od bola następnie L# i obecnie EB dla którego po jakimś czasie będę starał się kodować, na razie ucze się tego  i postaram się  spełniać jako local support :)

Opublikowano

@mistake010 odpowiedź poniżej jak i w poście, którym napisałem nie mogę leakować wiecej gdyż nie mam do tego uprawnień i w przypadku zleakowana zostaje zdegradowany z local supporta do banned.

Poznaj moją skromną osobę, zwykły gracz lola, który przygode zaczął od bola następnie L# i obecnie EB dla którego po jakimś czasie będę starał się kodować, na razie ucze się tego  i postaram się  spełniać jako local support :)

Jest gdzieś poradnik na uczenie się takich skryptów, żeby dopracować sobie te evady comba samemu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...