Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wooden pc a lol i inne gry online

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jestem trochę zdenerwowany, po grze w fifę, ale w grając w lola też mnie to denerwuje. czy nie uważacie że przed uruchomieniem każdej gry online gra powinna sprawdzać prędkość procesora, wydajność karty graficznej jak i łącze internetowe? a jeśli coś nie spełnia wymagań to gra sie poprostu nie uruchamia. bo z kimś kogo ciągle wyrzuca z gry albo ma mało fps nie idzie poprostu grać. Ja rozumiem, że firmy zarabiają na ludziach, no ale bez jaj. 

Age is just a number :)

Opublikowano

Tzn wiesz, to jest wkurzające, ale też troszkę wyrozumiałości, mi też zdarzyło się, że mnie po prostu wyje**** z gry. Ale no wiesz czasami nie jest to zależne od nas. 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

mnie wkurzają takie typy jak ty...

ok... jak ktoś wchodzi do gry której jego komputer nie ogarnia... no to pewnie będzie mało przydatny dla zespołu...

ale gra League of Legends jest darmowa... DLA WSZYSTKICH... nie dla tych "lepszych" którym niby TY jesteś... a nie jesteś...

nie podoba się... to wyp*** ciekawe czy znajdziesz grę która będzie "idealna"...

każda gra ma swoje minusy oraz plusy... w lolu dużym minusem jest społeczeństwo niestety...

chociaż pośród węgla diament się czasami znajdzie...

Opublikowano

To boli ale wiekszosc osob nie zna sie na komputerach i nie wie czy moze grac czy nie , wiekszosc dzisiejszych graczy to mlode spoleczenstwo od 7-14 lat. Sadze ze jeszcze kilka lat do przodu a wiecej ludzi bedzie sie tym interesowalo.

Kazdy ma prawo do korzystania z wszelkich dobr i przyznam ze tez dzialaja mi na nerwy tacy gracze.

Dziekowac Bogu za to ze w lolu nie mozna komunikowac sie podczas gry bo w cs:go gdy na rankedzie gadaja ci ciagle jakies dzieciaki ktore przezywaja ta gre. :D

Podsumowujac mam wyjebane na to bo to jest nieuniknione. I tyle xD

Opublikowano

Serio? To nie działała by większość gier, mimo iż w rzeczywistości poszłaby i dało by się grać bez żadnych przeszkód. Jest strona do sprawdzania czy coś pójdzie na danym kompie, ale do jej wyników trzeba podchodzić z dystansem. Mi pokazuje, że w GTA V lub DyingLight nie mogę grać na ultra, a gram i nic nie tnie. 

Opublikowano

Chlopczyk przegral rankeda i placz robi ;( ojej lacze sie bolu i cierpieniu [*] ;((.Co masz do ludzi grajacych na 30 fpsach? moze mial problemy z laczem i dlatego go wywala.Oni dopiero na nim zarabiaja jak kupuje skiny albo rp ;) nie za to ze gra 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Czlowieku jak Ci sie nie podoba gra to nie graj... Proste... Kup sobie jakiegos fajnego singla i zaden wooden pc oprocz twojego nie przeszkodzi ci w grze... Sam gralem przez 2 lata na pc ktory w lolu lapal ledwo 30 fps... Nie wszyscy maja tyle pieniedzy, zeby kupic sobie najnowsza i7, nvidie geforce gtx 980 itd... Musisz to uszanowac, a jesli nie to juz mowilem... Graj w gry single player

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...