Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się dropić itemy w cs:go bez odblokowanego rynku steam?

robak3210z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy itemy w cs:go dropią gdy nie mamy odblokowanego rynku steam? Nawet gdy nie możemy dodawać znajomych? 

A jeśli tak, to czy można je wysłać na drugie konto przez handel?

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

A mogę wysłać je jakoś na swoje drugie konto ? 

29.png

Opublikowano

Normalnie wysłać ofertę, ja tak zrobiłem sprzedając stare konto

A mógłbyś napisać jak wysłać taką ofertę? Ja niestety jestem dosyć zielony (odwdzięczę się lajkami jeśli zadziała :))

29.png

Opublikowano

Wymieniamy się tylko ze znajomymi, co w teorii ma zwiększać bezpieczeństwo transakcji. Reguła nie odnosi się do zakupów na Rynku, ponieważ w tym przypadku pośrednikiem jest Steam. Aby wysunąć propozycję, przechodzimy do listy znajomych i klikamy prawym przyciskiem myszy na awatarze wybranej osoby. Z menu awatara wybieramy opcję Zaproś do wymiany. Można to zrobić także podczas rozmowy, w okienku czatu. Gdy znajomy zaakceptuje nasze zaproszenie, otworzy się okno z podglądem rzeczy podlegających wymianie. Wybieramy te, które nas interesują, przeciągamy je do okienka i klikamy na przycisk Gotowy do wymiany. Czekamy na taką samą akcję ze strony drugiej osoby. Teraz powinniśmy dokładnie, przedmiot po przedmiocie, zweryfikować rzeczy wyznaczone do wymiany. Gdy klikniemy na przycisk Wymień się, nie będziemy już mogli odwołać transakcji. Jeżeli chodzi o prezenty, to działa zasada z codziennego życia - rozpakowanego nie przekazuje się dalej. Jeżeli wymienimy się na grę i przypiszemy jej kod do naszego profilu, nie będziemy mieli możliwości odsprzedania jej lub ponownej wymiany.

Skopiowane ale Ci pomoże.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...