Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyższy ping w lolu.

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie podczas w gier w lola mam 150 pingu cały czas. Na Speedteście mam normalny ping + prędkość neta, na ts i innych grach to samo (normalny ping).

Gdy tylko wchodzę do meczu ping rośnie i przez to mam małe lagi podczas rozgrywki co utrudnia wygrywanie. Ma ktoś pomysły to pakować. Neta mam z Neostady - 80 Mb/s .

...................\/...................

Opublikowano

przecież jak grasz na bol-u to i tak nie ma znaczenia czy masz lagi czy też nie... chociaż może zależy od tego praca BoL-a...

nie wiem nigdy z tego nie korzystałem... a nie wpadłeś może na pomysł że to jedno z twoich nielegalnych oprogramowań 

spowalnia pracę gry oraz zwiększa ping ?... chociaż nie koniecznie musi być to program do lol-a

może być to dowolne oprogramowanie które utrudnia grze prace...

Opublikowano

a sprawdz moze ping w cmd 

Wchodzisz w start wpisujesz cmd, otwiera ci sie okienko i dopisujesz tam ping www.youtube.com -t  i enter

Ja mialem problemy z pingiem przez slabego neta, wziąlem lepszy i ping 7-14 max .

Opublikowano

@PanTobi nie korzystam z bola ani zadnych dodatkow, przy moim necie mogę streamowac w przy 70 pingu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...