Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie/Problem -- MySQL item_proto/mob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, edytowałem yang w mob_proto ale (txt) i to było zbyt męczące. Da się edytować to w Navikacie?

Item_proto też chcę edytować w Navikacie. Bo mam sporo do ustawiania. Był już jakiś poradnik ale coś źle zrobiłem chyba i nie działało. Pomocy co mam zrobić? 

Opublikowano

Najprościej w kodzie usunąć te .txt i zrobić żeby było czytanie prosto z navi odsyłam do ClientManagerBoot.cpp/ProtoReader.cpp

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jeżeli stawiasz na wersji game 2089/34083 są na to liby, żeby czytało z mysql a nie z txt musisz poszukać bo były udostępniane.

Opublikowano

Jeżeli stawiasz na wersji game 2089/34083 są na to liby, żeby czytało z mysql a nie z txt musisz poszukać bo były udostępniane.

2089 i txt :D ?

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

txt jest wygodniejszy, znacznie szybciej trwa tworzenie wpisów itp, a napisać prosty program nawet w php do edytowania expa czy też dropu.

Daj link do liba, oraz jaka wersja game ?

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

UP zrob­iłem według tut 34k. Okej już czyta z navi, ale nie mogę się połączyć z serwerem wgl nie mogę wystartować po zmianie skrytpu start.sh żadna komenda nie działa.

:bad variable name

:not found

./start sh:31:syntax error word unexpected

wpisuje komende /start

:not found

:not found <-- tak 9 razy :C

Edit wszystko juz dziala :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...