Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem ENDERCHEST.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie mam taki problem, że jakoś serwer EnderChesta mi się nie instaluje a kupiłem. Więc tak: Dzisiaj o 16 poszedłem kupić kartę paysafeCard i pisałem z kolegą na skypie, że on zrobi coś z serwerem [My jesteśmy właścicielami], więc kupił nowy serwer naszym koncie  i właśnie mieliśmy czekaż, aż się zainstaluje serwer no i czekaliśmy godzinę, a tu dalej musimy czekać, czekaliśmy aż 3 godziny i dalej nie działa ;(! Pomóżcie mi proszę was!

Pozdrawiam Madafaka69_69_   :rolleyes:

Opublikowano

• Wyloguj i zaloguj się do panelu 

Wyczyść ciasteczka

Ostatecznie napisz do bok

Opublikowano

Spróbuj na stronie przy instalacji serwera F5 kliknąć ( odświeżenie )

Jesli pomogłem, daj like.

Pozdrawiam.

W razie wątpliwośći zapraszam na P/W

Opublikowano

Trzeba było się zastanowić dwa razy zanim zakupiłeś serwer w złodziejskiej firmie jaką jest Enderchest.

//sry

Opublikowano

DoriiSuperPies - dzień dobry Panom z Enderchest.

Gdzie indziej piszecie bzdury na temat innych hostingów, a tutaj obrona Enderchest DoriiSuperPies - Twoje opinie są nic nie warte. Jesteś niewiarygodny.  

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

NETHERSTROM

Ja na enderchest miałem już 5 serwerów które bardzo dobrze działy.

Enderchest nie jest tak jak to określiłeś:

Trzeba było się zastanowić dwa razy zanim zakupiłeś serwer w złodziejskiej firmie jaką jest Enderchest.

Ponieważ ja już dawno nie miał bym swoich serwerów na których grało już na każdym ok. 100 osób.

(Serwery Padały Ponieważ nie chciało mi się z nimi później robić), ale tobie już kolejny serwer i jestem zadowolony z enderchest.

ENDERCHEST POLECAM!!!

A c do tego problemu.

to z kontaktuj się z BOK

U9EoJcq.jpg

Opublikowano

Tak skontaktuj sie z Bok jak sie nie zainstaluje w przeciagu 6 godzin ja mialem serwer i czekalem cala noc :/

l2p4ezy0kz77.png
Opublikowano

na enderchujstwie takie rzeczy to porzadek dzienny, musisz czekac az ci odpisza w boku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...