Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada Rynku

Iverse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam konto na steam 8 letnie, niestety nie moge zapraszać znajomych/tradować się i używać rynku społeczności, na stronie jest napisane że trzeba albo doładować portfel za 5$ albo kupić jakąś gre za 5$, i oto tutaj moje pytanie skoro wyszła nowa operacja i mam około 6 euro na psc, to jak kupie przez CS'a tą operacje to zostaną mi te opcje odblokowane?

Opublikowano

tzn, operacja kosztuje ok. 5,50 €. żeby odblokował ci się rynek musisz dołądować 5€ na steam, tak czy inaczej nie da się bezpośrednio przez PSC kupić operacji jak masz 6€ musisz doładować portfel.

461_0xlady.png

Opublikowano

tzn, operacja kosztuje ok. 5,50 €. żeby odblokował ci się rynek musisz dołądować 5€ na steam, tak czy inaczej nie da się bezpośrednio przez PSC kupić operacji jak masz 6€ musisz doładować portfel.

wystarczy że mam 30 zł na psc i mogę doładować równo tyle co operacja, tyle że nie wchodzi mi to na konto chyba a od razu kupuje mi operacje, i tutaj mam dylemat ;_;

Opublikowano

Żeby kupić tą operację, musisz wydać 5+ euro. Nie możesz zapłacić za taki przedmiot bezpośrednio z PSC, tylko musisz doładować konto steam - minimalna wartość to 5e, a potem jest 10e. Pomiędzy nic nie możesz doładować. Na 5e Ci starczy, a na 10e nie. 

Tak więc operacji nie kupisz, nie starczy Ci.

challenger.png

Opublikowano

Dodatek enchanced steam i możesz doladowywac inne kwoty niż tylko 5, 10itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...