Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShaU-> Oferuje pomoc! WEJDŹ!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Oskar, oraz mam 18 lat. Interesuję się piłką ręczną i ogólnie sportem :)

Więc tak, oferuję pomoc w :

-> Tworzeniu serwera Metin2

-> Postawienie forum

-> Postawienie TS3

Tworzenie serwera MT2:

Oferuję pomoc przy serwerze metin2, dodawanie różnych rzeczy, pomoc przy plikach etc. O tym możemy popisać na PW / GG

Tworzenie Forum:

Oferuję stworzenie Forum do Twojego serwera! Edycja rang, skinów, wgrywanie hooków, rozszerzeń etc. Więcej dowiesz się pisząc do mnie na PW/GG

Tworzenie TS3:

Postawienie oraz opieka nad całym TS3, permisje,kanały, wgrywanie i ustawienie botów. 

Mało napisane, tak wiem. Nie mam coś dzisiaj weny na pisanie, więc wszelkie pytania proszę zadawać na Pw/ GG

KONTAKT: 

GG: 36168269

PW na forum

Pozdrawiam

ShaU

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie polecam, bardzo fałszywa osoba. HoRRoR pozdrawia. :)

A z jakiego powodu nie polecasz ,bo właśnie szukam kogoś do ts

Opublikowano

A z jakiego powodu nie polecasz ,bo właśnie szukam kogoś do ts

Z tym Panem współpracowałem do stworzenia serwera mt2, a nie poleca pewnie dlatego, ponieważ się nie wywiązałem z zadanie, ponieważ miałem ważny wyjazd. :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie mówię o tym serwerze. Była sytuacja, że poszukiwali pomocy przy serwerze i mieli brać albo mnie albo ShaU, to zaczął mi obrabiać dupę. #eliminacjakonkurencji

Wiele projektów olewał sobie pod właśnie pretekstem wyjazdu, a tak serio to oceny poprawiał.. :)

Nie radzę z nim współpracować, bo mimo początkowo ogromnego zapału z czasem on zgaśnie.

Przy serwerze nic nie pomoże, bo potrafi tyle co każdy, czyli wgrać jakieś gotowce.

Bardzo trudna technika kupiuj wklej.

Opublikowano

Oceny to możesz jedynie Ty poprawiać, ja już skończyłem szkołę, nie wiem jak Ty. 

Obrabiać dupę ? Po prostu ostrzegłem Administratora, że piszesz wszędzie podania i lecisz na rangę jak reksio na szynkę. Hm? Skąd Ty możesz wiedzieć, co potrafię skoro nic z Tobą nie robiłem ? Ból dupki. Z tym wgraniem gotowca, rozśmieszyłeś mnie. A Ty co potrafisz.

Nadal aktualne

1EPZ6G.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...