Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Pad Saitek Rumble i zmiana sterowania

Micha! :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj kupiłem FIFE i mam problem z padem... Próbowałem już x360 i programu z ustawieniami FIFY 11, wcześniej grałem w FIFE WORLD tam wszystko pięknie śmigało, prawy drążek itd.. Może coś źle robię i dlatego nie działa, ale problem tkwi w tym, że na 2 (zawsze tam mam podanie prostopadle) mam dośrodkowanie, a na dośrodkowaniu podanie prostopadłe, prawy drążek też nie działa... Proszę o szybką pomoc, bo chciałbym sobie jak najszybciej pograć!

Opublikowano

Podam Ci parę opcji, które mogą pomóc:

1. Pokombinuj w ustawieniach gry.

2. Kliknij "napraw grę" lub "napraw instalację".

3. Spróbuj zainstalować sterowniki pada jeszcze raz.

4. Jak żadna z wyższych opcji nie pomoże, skontaktuj się z EA, wytłumacz sprawę, powinni Ci pomóc.

graphic.png

Opublikowano

Hmm 360ce nie działa, próbowałem też w fifie i nadal nic... pomocy! Jakieś pomysły? Pad SAITEK RUMBLE P2580

Jak już mówiłem wcześniej. Skontaktuj się z EA. Oni Ci powiedzą, czy to wina pada, czy gry oraz jak to naprawić.

graphic.png

Opublikowano

To nie jest problem pada bo w FIFIE WORLD działało wszystko więc nie sądzę, że w FIFIE 15 nie będzie...

Próbowałeś w ustawieniach gry ustawiać sobie przyciski na takie jakie chcesz?

graphic.png

Opublikowano

Już to mam zrobione, teraz tylko prawy drążek.

Może masz zepsuty pad i po prostu nie działa z tego powodu prawy drążek. Sprawdź teraz czy w np. fifie world działa Ci prawy drążek.

graphic.png

Opublikowano

Wszystko pięknie działa ;>

Hmmm... W takim razie nie wiem. Sądzę, że jedynym rozwiązaniem będzie kontakt z Electronic Arts. Oni Ci powiedzą jak to naprawić.

graphic.png

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa... Mógłbyś podać mi linka do forum lub czegoś? Najlepiej polskiego, bo mam dużo roboty i nie będę miał zbytnio czasu się w to bawić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...