Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zmazać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmazać sprej z podłogi?

Przy użyciu normalnych środków czyszczących...

Bo miałem "mały" wypadek i muszę to jakoś zmazać.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Rozpuszczalnik lub cos w tym rodzaju, ale moze uszkodzic gumoleum \ panele podlogowe itp.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Właśnie ,mam panele podłogowe ,a zmywacz nie wchodzi w gre bo jest łatwo palny ,a ja mam niedaleko piec...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ech...

A jak kruwa będzie zimno?Zima jebnie ,a ja się spale na popiół ,a ten sład po spreju nie zniknie ;/

Opublikowano

Zanim będzie zima to skład już dawno zniknie :)

Pozbądź się spreyu i potem przejedź kilka razy zwykłą szmatą mokrą...

Don't feed trolls ;]

Gość PanZagłady
Opublikowano

@ sebos2

Moim zdaniem mozesz sprobowac zmywaczem do paznokci zmyc to bo to skuteczne jest :). Potem ,zeby ustrzec sie pożaru to po prostu wez jakas szmatke i przetrzyj solidnie kilka razy :). A alkohol paruje jakbys nie wiedzial tak na przyszlosc.

Opublikowano

Rozpuszczalnikiem nie idzie? A benzyną? Spróbuj może jakimś kwaskiem czy coś.Jak byś miał kafelki to szczotką drucianą by zeszło.

Opublikowano

@Mike

Wiem ,ale użyje coca coli :)

Cola to środek na rdze :D

@Nuclear

Domowymi

Opublikowano

Szczotka + pasta + kubek i ciepła woda xD

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Zmywaczem do paznokci...

przecież chałupa ci się nie jarnie nie bój się xD

A jak nie to potem na to po zmywaczy posmaruj sokiem z cytryny to się na 100% nie zapali...

X

by Me.

Opublikowano

@up

hahahaha

@topic

Zmywacz do paznokci, większość nowszych paneli ma powłokę anty pożarową...

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

wszystko zależny od tego jaka była w nim farba.

rozpuszczalnik nitro nalany na szmatę pomoże - nalej go tyle by szmata była mokra ale by z niej nie kapało i myj tym podłogę - czynność powtarzaj kilkakrotnie zmieniając szmatkę lub jej stronę na czystą.

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Simple. Cos co zmniejszy napięcię powierzchnowe wody (jakiś płyn do mycia naczyć) i dobra szorstka gąbka (nie taka do kapieli tylko z tych do zmywania naczyń - one mają na górze taką zieloną szorstką powłoke)

Namocz plame i potem zmywaj. Godzinka i będzie zrobione ;)

f.png

Opublikowano

@Nuclear

Domowymi

Mi sie wydaje ze kazdy ma w domu rozpuszczalnik :D, mozesz wyprobowac plyn do szyb, jakies mleczko do drewna, a nawet sok cytrynowy, albo rozpuscic zmywacz do paznokci lub spirytus z woda wtedy panelom nie powinno sie nic stac.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Chodzi mi o tą benzynę lub kwas...

To niewiarygodne ,ale ciepła woda jakoś dała rade :D

Dobra można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...