Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XDone

patrykp1568

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam!

AntyLogOut przy bicu z mobami zwierzetami.

/drop zablokowane

/who zablokowane

spawn niedopracowany - duzo pustych tabilczek

Wgl syf i tyle nie wbijać.

vxg7ch.png

zu439g.jpg

Opublikowano

Niestety serwer jest OFF

Czekam na uruchemienie

Nastepnie dam swoja opinie

Pzdr

Opublikowano

Nie polecam!

AntyLogOut przy bicu z mobami zwierzetami.

/drop zablokowane

/who zablokowane

spawn niedopracowany - duzo pustych tabilczek

Wgl syf i tyle nie wbijać.

vxg7ch.png

1.Antylogout tak ma działać

2./drop działa

3./who zablokowane zeby nie było widać kto online

4.Spawn nie jest niedopracowany puste tabliczki dla ozdoby...

213k6ed.jpg

Opublikowano

A ortografią "Drop z tego bloku zostal wyloczony" to chwalisz się tak?

KOMENDA - /DROP , /STONE nadal nie działa.. bo wyskakuje brak permisji. Nie wiem czy ty się nie znasz na serwie czy jesteś tak młody że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Wstawiłem zdjęcie co sie dzieje po wpisaniu powyższej komendy, a ten mi pisze ze dziala drop - Bo masz admina i na nim ci wszystko dzaiala. Zrob se inne konto jako gracz i wtedy sprawdz  i dopiero serwer rob...

Oddalcie tą możliwośc budowania od spawnu chociaz na 50 kratek bo przy spawnie da sie, to ktos wam obsydianem spawn zabuduje xD

Albo zaleje a co gorsza tnt rozwali bądź inne sprawy

- To nie hejt, a piszę co sprawia nieprzyjemnośc w grze jak normalny gracz, bo serwer bez lagowy i wgl spoko jest.

Ale jednego nie zrozumiem, po co antylogout przy biciu zwierząt, co owca mnie pobije? a może krowa mnie z łuki zestrzeli. xD

zu439g.jpg

Opublikowano

A ortografią "Drop z tego bloku zostal wyloczony" to chwalisz się tak?

KOMENDA - /DROP , /STONE nadal nie działa.. bo wyskakuje brak permisji. Nie wiem czy ty się nie znasz na serwie czy jesteś tak młody że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Wstawiłem zdjęcie co sie dzieje po wpisaniu powyższej komendy, a ten mi pisze ze dziala drop - Bo masz admina i na nim ci wszystko dzaiala. Zrob se inne konto jako gracz i wtedy sprawdz  i dopiero serwer rob...

Oddalcie tą możliwośc budowania od spawnu chociaz na 50 kratek bo przy spawnie da sie, to ktos wam obsydianem spawn zabuduje xD

Albo zaleje a co gorsza tnt rozwali bądź inne sprawy

- To nie hejt, a piszę co sprawia nieprzyjemnośc w grze jak normalny gracz, bo serwer bez lagowy i wgl spoko jest.

Ale jednego nie zrozumiem, po co antylogout przy biciu zwierząt, co owca mnie pobije? a może krowa mnie z łuki zestrzeli. xD

Napisałem ze /drop działa ponieważ działał dla graczy, lecz pewnie po automatycznym restarcie serwera o godzinie 24 sie coś zepsuło.

Komenda /drop i /stone została zastąpiona komendami /dropek oraz /stonek

213k6ed.jpg

Opublikowano

No to super, cieszę się. Proszę uwzglednijcie to tu w temacie i na spawnie, pozdrawiam.

zu439g.jpg

Opublikowano

No to super, cieszę się. Proszę uwzglednijcie to tu w temacie i na spawnie, pozdrawiam.

Dzięki za rady większość wykonałem :)

213k6ed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...