Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fate/stay night 2006 i 2014/2015

Ardina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Oglądałem fate/stay night 2006 kiedyś (btw. bardziej mi się podobało od tego fate co teraz wychodzi) no i teraz oglądam na bieżąco fate/stay night 2015.

Trochę mi się juz mieszają tą serie, tzn. ogarniam co i jak było w fate/stay night 2014/2015, ale przez to tak jakby nadpisały mi się wspomnienia i nie potrafilbym powiedzieć kto jak i kiedy umarł w fate/stay night 2006 (na którym bardziej mi zależy).

Móglby ktoś z was rozpisać mi kto, kiedy i w jakich okolicznościach umarł w fate 2006? Np. nie potrafiłabym powiedzieć jak umarł lansjer w fate 2006.

Dziękuje z góry :) Daje 20 like. 

Opublikowano

Obejrzałem wszystkie fate i oglądam ba bieżąco 2015...

To jest kompletnie nieistotne kiedy kto i jak zginął.

PS. Jego przywoływacz kazał rozkazem zabić samego siebie...

Opublikowano

Obejrzałem wszystkie fate i oglądam ba bieżąco 2015...

To jest kompletnie nieistotne kiedy kto i jak zginął.

PS. Jego przywoływacz kazał rozkazem zabić samego siebie...

Dla mnie to jest istotne, bo zależy mi na tym, by pamiętać anime. No i w dodatku oglądałam, ze tak powiem dwa fate/stay night, więc nie chcę, zeby mi się mieszały.

Z tego co pamietam to Kirei nie kazał zabić lansjera przez samego siebie w fate/stay night 2006. Tak bylo tylko w fate/stay night 2015

Opublikowano

Dla mnie to jest istotne, bo zależy mi na tym, by pamiętać anime. No i w dodatku oglądałam, ze tak powiem dwa fate/stay night, więc nie chcę, zeby mi się mieszały.

Z tego co pamietam to Kirei nie kazał zabić lansjera przez samego siebie w fate/stay night 2006. Tak bylo tylko w fate/stay night 2015

Będzie CI się mieszać. To są osobne ścieżki. FSN osobna historia. UBW osobna historia i będą rozbieżności w stosunku do poprzedniej ściezki. I zero też jest osobną historią, z czego można jednocześnie dać ją jako prequel.

Opublikowano

Będzie CI się mieszać. To są osobne ścieżki. FSN osobna historia. UBW osobna historia i będą rozbieżności w stosunku do poprzedniej ściezki. I zero też jest osobną historią, z czego można jednocześnie dać ją jako prequel.

Zdaję sobie sprawę z tego, ze są to osobne historię. Chcialabym jednak przypomnieć sobie kto, jak umarł w fate/stay night 2006. Rewatcha nie będę robiła, jeszcze nie ten czas :)

Opublikowano

Zdaję sobie sprawę z tego, ze są to osobne historię. Chcialabym jednak przypomnieć sobie kto, jak umarł w fate/stay night 2006. Rewatcha nie będę robiła, jeszcze nie ten czas :)

No to obejrzyj recapy i przeczytaj streszczenia odcinków. - Problem rozwiązany.

Opublikowano

No to obejrzyj recapy i przeczytaj streszczenia odcinków. - Problem rozwiązany.

Wiesz może gdzie takie streszczenia mogę znaleźć? 

Opublikowano

Seria jest powiązana w ten sposób gdyby ktoś byłby zainteresowany :

ft_powiazania.jpg

Twój post jest tak trochę nie na temat ;) Nie prosilam o podanie chronologii, lecz wypisanie szczegółów dotyczących smierci bohaterów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...