Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek 90+

wydmuch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio miałem przerwe od NT i zauważyłem że bardzo zmienił się rynek

Mam woja 90+ z eq u7, łucznika 74 lvl na tym samym koncie, woja z moralem 63 lvl i maga z redem/holką 59 lvl

Zastanawiam się jak dobrze jest teraz zarabiać

1) Resell -zarobiłem na tym dużo, lecz czy nadal ludzie ładują tyle nd? ceny w nm podrożały, a coraz więcej ludzi sprzedaje kk za pln, więc czy resell nadal się opłaca?

2) Dwa konta 90+ -czy opłacałoby się dorobić łucznika/maga do rajdów 90+? mam cheata na multikonto więc mógłbym robić ten sam rajd 2 kontami naraz, lecz czy czas i pieniądze włożone w tego nupa nie przewyższałyby pieniędzy zarobionych z niego? (przypominam że to konto miałoby być tylko do zarabiania) jest jeszcze opcja kupna konta, słyszałem że teraz 90lvl+ są bardzo tanie

3) Drop z mobów -może jest jakieś miejsce na którym można zarabiać -coś podobnego do aster, rashid, arabów czy gołębi, ale mało popularne i takie na którym mógłbym coś dropić?

Przypominam że to nie ma być sposób na zarobienie 500k w tydzień dobry dla 40 lvla, oraz wykluczam ładowanie nd

Opublikowano

drop z rajdów 90+ bardzo potaniał. Nie podałeś serwera.

W sumie to więcej osób sprzedaje/kupuje kk na allegro a mniej osób ładuje nd, stąd takie chore ceny nd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...