Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry po latach - parę pytań do specjalistów!

Swi3tr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Coś mi odbiło i po jakichś 6 latach przerwy odpaliłem Mu. Niestety, jedyne konto jakie byłem w stanie odzyskać to 317BK, ale zawsze coś. Zauważyłem mnóstwo zmian w grze, nic o niej praktycznie już nie wiem i byłbym wdzięczny gdyby jacyś gracze, którzy są "na bieżąco" mi poradzili. :)

Moim planem jest zrobienie sobie postaci pod ChaosCastle, jako że nie mam niestety zbyt wiele czasu na regularną grę. Zauważyłem, że zmieniły się przedziały levelowe: zawsze grałem DLem lvl 99 w CC2. Teraz CC1 jest do 179 lvlu, CC2 chyba 379. Mam 2 postacie: BK317 i DL120. Bieda.

1.  Którą z w/w postaci łatwiej bedzie "coś" ugrać w CC? Niestety nie mam sprzętu, jakieś śmieci typu scale/brass +7+x.

2. Ile może kosztować taki set żeby mnie moby nie zabijały i co by to mogło być? :D

3. Gdzie i w jaki sposób zarobić? (zauważyłem, że zeny już rzadko lecą, toteż nawet za potiony mi się nie zwraca :( )

4. Kupiłem xDaybreak +7+s+life/8. Zapłaciłem 1b. Przepłaciłem?

5. Obecnie mam 1b1s. Czy za tę śmiesznie niską kwotę jestem w stanie kupić cokolwiek na start? Na rynku stoją sami prosi z pro setami, nawet nie mam się co tam pokazywać...

6. Wbiłem PK na tym 317 BK. Czy teraz jako PK nie mogę atakować mobów?! Można jakoś skrócić czas bycia PK?

Będę wdzięczny za odpowiedzi i wszelkie rady. Tak jak pisałem, nie grałem baardzo długo, powroty są ciężkie. 

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...