Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie prywatnego serwera

Gość Vosly_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam kilka pytań:

1) Opłaca się tworzyć prywatny serwer Plemiona?

2) Czy da się postawić Plemiona na stronie WWW? (Linux)

Opublikowano

1. Zależy jak chcesz dla pieniędzy. To nie ale jak robisz to bo chcesz to tak.

2. Tak {CHYBA}

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź a plemion i tak bym nie tworzył dla zarabiania pieniędzy ponieważ według mnie to jest 'głupie' chciałbym pograć sobie na takowym privie ale jeżeli ktoś zna stronę z plikami plemion WWW to prosiłbym o podanie ;)

Opublikowano

1. opłaca się, ponieważ gdy zrobisz dobry serwer i zareklamujesz na MPCforum, to gracze sami Ci zrobią reklamę w postaci filmików na YouTube (przykład) i serwer się rozkręci ;)
2. Tak, ale pliki pod hosting są strasznie pobugowane. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

1. Jeśli robisz go dla siebie tak o, to Opłaca się, zysk na plemionach to tylko utrudnia grę graczom

2. Raczej tag, ale Bugów jak mrówków 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Bugi to mogę naprawić mam mnóstwo czasu a i tak nudzę się tylko potrzebowałbym linku do takowej paczki bo znalazłem tylko jedną i w dodatku nie da się zalogować (Robiłem z tym ale skrypt jest zdupiony a co najlepsze zakodowany... )

Opublikowano

Pisałem przecież że nie chcę zarabiać na tym tylko pograć z kolegami i innymi osobami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...