Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programu do "oczyszczania" internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przez ostatnie pół roku miałem na cs:go po 30-40 pingu czyli idealnie nic nie lagowało.

Od ostatnich 2 tygodni mam po 100-300 i grać się nie da.

Dzwoniłem do mojego dostawcy od internetu, ale on powiedział, że z ich strony jest wszystko w porządku, ale skoro tak nagle się zaczął internet osłabiać może to być przyczyną jakiś innych połączeń czy coś.

I napisałem na innym forum i mi odpisali, że czasami programy albo wirusy tak jak by "ciągną" internet przez co jest słabszy, i czy jest jakiś program jakby do "oczyszczania" tego internetu?

Opublikowano

Skoro podejrzewasz, że to wina wirusów to polecam przeskanować komputer jakimś dobrym antywirusem(możesz być nawet online).

Oprócz tego wyłącz programy, które mogą coś pobierać. Możesz też użyć jakiegoś programu typu ADWCleaner lub CCleaner, który oczyści Twój komputer ze śmieci.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

ponad 20 groźnych wirusów WOW już oczyszczone i chyba pomogło bo na razie ping po 40 zobaczymy bo często na 1 dzień spadł a potem skakał masz + :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...