Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie !

Planuje kupno LG G2 model f320, który jest przeznaczony na rynek koreański. W związku z tym mam kilka pytań do osób znających się na rzeczy, a w szczególności tych co posiadają wyżej wymieniony model:

1. Czy transmisja danych LTE będzie obsługiwana? Jeżeli tak, to czy w każdej polskiej sieci, a jeżeli nie to czy będzie działała jakaś inna transmisja danych np HSDPA, 3G?

2. Czy będzie posiadał oryginalny system jaki jest przewidziany dla modelu europejskiego (D802), czyli Androida 4.2.2 Jelly Bean ze standardową nakładką od LG??

3. Czy poza możliwością wymiany baterii, slotem na kartę micro SD oraz posiadaniem tunera TV (w zamian za moduł Radia FM) istnieją jeszcze jakieś różnice w stosunku do modelu europejskiego?

4. Jak wygląda sprawa związana z gwarancja? Czy w przypadku uszkodzenia telefonu istnieje możliwość bezproblemowego odesłania sprzętu do naprawy?

Jeszcze raz bardzo bym prosił o wypowiedzi w szczególności osób, które posiadają LG G2 model f320.

Pozdrawiam !

Opublikowano

1. Mogą być problemy z zasięgiem.

2.Raczej tak.

3.Mniejsza pojemność baterii.

4.A gdzie masz zamiar go kupić?

Opublikowano

1.Nie wiem czy nie będzie trzeba zmienić romu.

2.Przeczytaj "O mnie" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...