Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod na 10k Funds na zakończenie gry.

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh. Moim zdaniem, nie powinni już tych gier ruszać, bo mimo, że zostaną zamknięte, to po kilku latach miło będzie przypomnieć sobie co takiego ciekawego miałem w eq, a czego inni nie mieli, a tak, to wszyscy wszystko bd mieli :( Gracze którzy wydali dużo pieniędzy mogą poczuć się urażeni tak sądzę.

Opublikowano

Ehh. Moim zdaniem, nie powinni już tych gier ruszać, bo mimo, że zostaną zamknięte, to po kilku latach miło będzie przypomnieć sobie co takiego ciekawego miałem w eq, a czego inni nie mieli, a tak, to wszyscy wszystko bd mieli :( Gracze którzy wydali dużo pieniędzy mogą poczuć się urażeni tak sądzę.

Znowuż to 10k to nie jest tak dużo. Kupi się 1 max 2 pakiety z dodatkami. 10k nawet nie starczy na pakiet z M110 dla zwiadowcy. 

Bardziej urażeni mogą się poczuć gracze, którzy grali ciągle w tą grę. Władowali ładną kasę i jedyne co dostali to kod rabatowy na tytuły BF. EA olewało sprawę i na własne życzenie gra stała się nierentowna. Teraz będą tylko gry, za które zapłaci się 100 na początku i każdy dodatek będzie kosztował połowę gry.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

@masaktor Zapewne przed końcem gry wyjdzie jeszcze sporo takich kodów. Gracz który nie wydał złotówki będzie miał rzeczy za które wcześniej trzeba było zapłacić z 100zł. Dla mnie to nie sprawiedliwe.

Opublikowano

­Wydałem na tą grę około 300zł...

A tu dają kody na 10k funds. Jeśli już zamykają grę.

Nie powinni już w nią ingerować... Bez sensu takie coś.

Opublikowano

Nie wiem jak wam działa kod: 5ZRC-ZXAH-YULM-YH3M. Mi nie działa ;(

Ja w bfh wpakowałem chyba wartość swojego komputera. 3k i bardzo żałuję, ale było wiele pięknych chwil.

Opublikowano

Kolejne kody na 10K funds:

ATZ4-993K-E3ML-34WU  do wykorzystania na battlefield play4free

9NSV-8YUQ-8KJB-TGP8  do wykorzystania na battlefield heroes

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Bez sens mi pisze, że wszystkie kody zostały wykorzystane

Opublikowano

Widocznie już nie działają, kiedy sprawdzałeś ? 

Dzisiaj

Opublikowano

Najwidoczniej już za późno aby wykorzystać te kody :( Niestety będziesz musiał poczekać na następne, o ile będą. Chociaż w sumie nie ma czego żałować, bo i tak 15 lipca serwery gry zostaną wyłączone :(

Opublikowano

Najwidoczniej już za późno aby wykorzystać te kody :( Niestety będziesz musiał poczekać na następne, o ile będą. Chociaż w sumie nie ma czego żałować, bo i tak 15 lipca serwery gry zostaną wyłączone :(

Ta wiem ale bezsens że dali je i jeszcze ograniczone czasowo ;p

Opublikowano

@DedX NIgdy nie było tak, że jakiś kod działał bez końca. Kiedyś jak z łaski dawali kody na urodziny gry albo święta, to także działały one tylko przez jakiś czas. Powinni w ogóle ich nie dawać moim zdaniem, lecz to już pisałem wyżej.

Opublikowano

Kolejne kody na 10K funds:

7A5Y-G9W8-XQTP-ZUT8 do wykorzystania na battlefield play4free

435R-E2BH-G89L-XY5S do wykorzystania na battlefield heroes

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Wsysnalem te kody i można ładnie działać ale szkoda tego trochę ^^

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...