Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Xperia z1 czy z3? Jakość do ceny? Szukam telefonu z dobrym aparatem w granicach 20mln pix, czy może jakiś inny telefon, innej marki? Żadnych iphonów, musi być android. ;) Cena do 2k max

//Dzięki za przeniesienie ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

­Ilość pikseli nie przekłada się aż tak bardzo na jakość zdjęć. Wiem co mówię, bo ukończyłam technikum fototechniczne.

Jeśli interesuje Cię telefon pod względem aparatu (chociaż w tych telefonach to tego czegoś aparatem nie nazwę nawet) to z tych wymienionych lepszy będzie z3 z tego co patrze jakie one mają specyfikacje "aparatów". Zarówno przedniego i tylnego.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

z3 jest lepsze od z1 aparat cudo. Można powiedzieć, że zapoznałam się z 2 telefonami, więc stąd moja skromna opinia.

Admin Cienia
Opublikowano

­Ilość pikseli nie przekłada się aż tak bardzo na jakość zdjęć. Wiem co mówię, bo ukończyłam technikum fototechniczne.

Jeśli interesuje Cię telefon pod względem aparatu (chociaż w tych telefonach to tego czegoś aparatem nie nazwę nawet) to z tych wymienionych lepszy będzie z3 z tego co patrze jakie one mają specyfikacje "aparatów". Zarówno przedniego i tylnego.

Cyfrówka to to nie jest, zależy mi by na miarę nowoczesnego telefonu robiło zadowalające zdjęcia. :) Dzięki.

z3 jest lepsze od z1 aparat cudo. Można powiedzieć, że zapoznałam się z 2 telefonami, więc stąd moja skromna opinia.

Dzięki. ;D

Opublikowano

Z3 ma o wiele lepszy ekran, 3gb ramu, aparat "podobny" , ale robi lepsze zdjęcia. Co do tych fotosów trzeba się pobawić trybem manualnym żeby wykorzystać go w pełni.

Można też pokusić się o note'a 4 :]

Admin Cienia
Opublikowano

Kupiłem xperia z3 dual sim w miedzianym kolorze, do odebrania w poniedziałek. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...