Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping EUW a EUNE

mario5064

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam z czego pamietam oba servy byly w amsterdamie , a dzisiaj wbijam i na EUNE mam ping 29 a na EUW 74. o co kaman?

Opublikowano

Euw czesto ma problemy z serwerami, zawsze mozesz probowac wtfast. Lub byl to po prostu przypadek, sprawdz jeszcze raz.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

EUW jest bardziej przeciążony, tam grają nie tylko prosi ale i ci lepsi Polscy gracze. Sumą sumarów inne kraje też się rejestrują na EUW mimo że mają swój serwer.

Opublikowano

Ja np mieszkam w Anglii i na EUW mam ping 75 a na eune po 20-30 ;d f**k logic.

Co to ma za znaczenie gdzie mieszkasz?

EUW czesto ma przeciazone serwery niezaleznie od tego czy mieszkasz w hameryce czy w afryce.

Opublikowano

Co to ma za znaczenie gdzie mieszkasz?

EUW czesto ma przeciazone serwery niezaleznie od tego czy mieszkasz w hameryce czy w afryce.

Ma duże znaczenie, wiesz czemu ping do NA wynosi ~200, a do EU ~40? Właśnie przez odległość od serwera. Pakiety też muszą pokonać drogę ^^

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Na euw jak grałem na ogół był wyższy ping niż na eune. akutalnie jest to spowodowane tylko tym, że serwery są przeciążone ze znanego nam powodu: rok szkolny dobiega końca i cała dzieciarnia zaczyna grać :p

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Na euw jak grałem na ogół był wyższy ping niż na eune. akutalnie jest to spowodowane tylko tym, że serwery są przeciążone ze znanego nam powodu: rok szkolny dobiega końca i cała dzieciarnia zaczyna grać :P

EUW jest wiecznie przeciążony, cały czas ma jakieś problemy nawet podczas roku szkolnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...