Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział Battlefield Hardline

kavoweciastko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć!

Zwracam się dzisiaj z prośbą o dodanie poddziału Battlefield Hardline do działu Battlefield. Gra funkcjonuje już od dłuższego czasu na rynku, ale nie ma do niej specjalnego poddziału, tak jak jest to w przypadku np. Battlefield'a 4, 3, czy nawet Battlefielda Heroes.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jestem na TAK, gra już jest od dłuższego czasu, nabiłam sama już 97 poziom, gra się rozwija i jest oblegana bardziej niż BF3,BF4. :)

Opublikowano

­Czy jakiś Administrator mógłby się tym zainteresować? :)

Zrobienie takiego działu zajmie chwilę, a pomoże, bo jest już spam tematami 'czy pójdzie mi BF Hardline?', co przydałoby się zrobić od tego specjalny wątek w odpowiednim ku temu dziale. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

W ostatnich tygodniach aktywność w całym dziale jest mała, dużo jest natomiast subfor. Wynika to z tego, że ostatnia odsłona BF'a okazała się nie wypałem. EA również zamyka BF Heroes i Bf play4free. Stąd zostało usunięte BF- Media, subforum,w które w ogóle nie było aktywności. Myślę także żeby usunąć bf cheaty i bugi,ponieważ tam również aktywność jest mała i większość cheatów nie działa labo lecą za nie bany. Sądzę, że jako subforum testowe to będzie dobre rozwiązanie.  Zobaczy się co z tego wyjdzie. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...