Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pamięć w XBOX 360

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupuje x360(slim) za 380 zł, konsola posiada 4 GB i moje pytanie to- Czy mogę podłączyć byle jaki pendrive do niego by normalnie móc grać w gry typu wiedźmin 2, cod black ops ?

Powiedzmy taki mogę podłączyć i bez obaw sobie grać ? http://m.ceneo.pl/23273747#mh=C8Q9nHHc48008kingston4qHJLlzIZ6v0uQXxK_sovCEkyhOQpTqy1iHzY3FmW3ja02YkOKHDHIaydvS2ZtyJX2RE3L5wOvfT1_9YPcjh1xJgI8pxFePAUe_XmIVTE09euIpnM8j-UxWnNlHx5zwL5CnHIg0ADw93iBV1_yCOaLnkNqNz09xeKQMkVA3bESMZVwssoih8HzvtpL5neQXK0

Opublikowano

Nie do końca jestem obeznany w temacie, ale z tego co wiem, to będziesz mógł użyć tego pendrive'a, ale wcześniej musisz go sformatować i zmienić system plików na FAT32. Ten pendrive ma prędkość odczytu 40 MB/s? Nie jest tak szybki, jak dysk, ale chyba da radę.

Jednak nie sugeruj się tylko moim postem i poczekaj na wypowiedzi innych.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Tak bez problemu, z tego co wiem parę gier wymaga dysku zamiast pena(titanfall to był chyba i coś jeszcze), ale żadne z wymienionych przez Cb.

Sama miałam pendirve polecam tego bo wiem że w 100% będzie dzialał marka " sandisk "

trzeba potem na konsoli go skonfigurować, ale pamiętaj aby go nie używać na pc czasem ;p 

Każdy pendrive będzie dobry.

Opublikowano

Sama miałam pendirve polecam tego bo wiem że w 100% będzie dzialał marka " sandisk "

trzeba potem na konsoli go skonfigurować, ale pamiętaj aby go nie używać na pc czasem ;p 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie używałbym go na pc, specjalnie chce kupić go do xboxa.

Jeszcze jedno pytanie- gdy już będę miał ten pendrive z 32 GB, to będę mógł instalować/grać w duże gry, powiedzmy gra która waży więcej niż 4 GB ?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie- gdy już będę miał ten pendrive z 32 GB, to będę mógł instalować/grać w duże gry, powiedzmy gra która waży więcej niż 4 GB ?

Tak, ale będą się wolniej wczytywać, zapisywać itd.

Opublikowano

Tak oczywiście, ono automatycznie będzie się instalować na pendrive. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...