Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!!!!!!!!!!

W tym temacie , mam zamiar podzielić się z wami moja wiedzą na temat betowania. Analizy będą dodawane tutaj codziennie , dopóki nie zorganizuje czegoś innego :) No to jedziemy !!!

1.Mecz: Virtus.pro vs Kinguin - Best Of 3

Czas: 29.05.2015 godzina 18:00

Opis: Virtuski pokazali wczoraj , że są w formie , wygrywając z Tytanami . Niestety , Virtusi bardzo często lubią przegrywać z gorszymi od siebie . Moim zdaniem , to spotkanie powinno jak najbardziej należeć do Polaków.

2. Mecz: EnVyUs vs TA - Best Of 3

Czas: 29.05.2015 godzina 18:00

Opis: EnVy nie pokazują się ostatnio z dobrej strony . TA wręcz przeciwnie , radzi sobie coraz lepiej . EnVyUs jest lepszą drużyna , ale ostatnio nie grają najlepiej , wiec wynik meczu MOŻE , ale nie musi zaskoczyć ☺

Opublikowano

A wiec moja teoria , ze Virtuski nie umieją wygrywać przeciwko słabszym od siebie , się sprawdziła . Dzisiaj nie ma juz żadnych ciekawych meczy. Widzimy się jutro !!

Opublikowano

Mówi sie o złotej zasadzie Virtusów, z tym, że zwykle jest sprawdzalna na BO1. Jak nie znajdziesz nic innego a Twoje analizy będą trafne, to możemy pomyśleć nad stroną z analizami. Póki co, będę obserwować ten temat ;)

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Cześć!!! Dzisiaj strasznie ryzykowny dzień , między godziną 13:00 a 18:30 na tą chwilę nie polecam obstawiania . Mało znane drużyny , best of 1 , to zawsze OGROMNE ryzyko .

3. EnVyUs vs TSM - Best Of 1

Czas: 30.05.2015 godzina 19:00

Opis: TSM jest ostatnio w niesamowitej formie , EnVyUs wręcz przeciwnie . Do tego Inferno to jedna z ulubionych map TSM . Niestety jest to tylko BO1 :c

Turniej ważny dla TSM , mecz także , więc moim zdaniem powinni się postarać . Polecam bet na TSM , albo skip :)

4. Na'Vi vs EnVyUs - Best Of 1

Czas: 30.05.2015 godzina 20:00

Opis: Obie drużyny nie za dobrze grają na Overpasie . Niestety ostatnie wyczyny Na'Vi , pokazują że są w ŚWIETNEJ formie!!! Mecz podobny ryzykiem do dzisiejszego meczu TSM . Warto zerknąć jak EnVy będzie grało z TSM i dopiero betować na ten mecz :) Polecam bet na Na'Vi lub skip.

5. Fnatic vs EnVyUs - Best Of 1

Czas: 30.05.2015 godzina 22:00

Opis: Fnatic gra bez Olof'a i Krimz'a . Ten fakt sprawia , że mecz staje się 50/50 . Polecam skipować Fnatycy mogą sobie nie poradzić bez tych dwóch graczy :)

Opublikowano

6. Mecz: LGB vs Iskold - Best Of 3
Czas: 31.05.2015 godzina 11:00
Opis: LGB ostatnimi czasy nie do końca się stara . Aczkolwiek w tym meczu LGB gra o kwalifikacje do DreamHack'u , wiec moim zdaniem
powinni się postarać , bo jak chcą to grają na naprawdę przyzwoitym poziomie ☺

7. Mecz: Virtus.pro vs EnVyUs - Best Of 1
Czas: 31.05.2015 godzina 17:00
Opis: Polacy nie pokazali się z najlepszej strony przegrywajac z Kinguin . EnVy natomiast , grało wczoraj bardzo ładnie . Mimo wszystko polecam skip , wszystko zależy od Virtusow , raz grają na klasę światową , a raz przegrywają z o wiele słabszymi od siebie .

8. Mecz: Fnatic vs Virtus.pro - Best Of 1

Czas: 31.05.2015 godzina 19:00

Opis: Fnatic znowu gra bez dwóch kluczowych graczy . Wczoraj w tym składzie nie poradziło sobie z EnVy . Zawodnicy bedą grali  Cobla ,     więc mapę która bardziej pasuje drużynie Fnatic . Polecam skip , virtuski mogą się spiąć i wygrać , lub znowu dać ciała :)

9. Mecz: EnVyUs vs Fnatic - Best Of 3

Czas: 31.05.2015 godzina 20:00

Opis: EnVy już wczoraj poradziło sobie z Fnatic :) Niestety , ta porażka wynikała z słabej gry paru przeciwników . Ten mecz jest ważny dla     obu drużyn , więc Fnatycy mogą pokazać co tak naprawdę potrafią . Polecam skip , wszystko może się zdarzyć :)

JEŻELI KOMUŚ PODOBAJĄ SIĘ MOJE ANALIZY , PROSZĘ O JAKIŚ POZYTYWNY KOMENTARZ . CHCĘ WIEDZIEĆ ŻE NIE ROBIE TEGO TYLKO DLA SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dzisiaj dzień pełen wrażeń , sporo ciekawych meczy , sporo do zarobienia :)

10. Mecz: Virtus.pro vs Na'Vi - Best Of 1

Czas: 1.06.2015 godzina 19:00
Opis: Virtuski nie grały przez ostatnie dni za dobrze , Na'VI także nie grało na miarę swoich możliwości . Polacy lepiej grają na de_cache , ale mimo to polecam skip . Jedna mapa , podobne drużyny , to duże ryzyko :)

11. Mecz: Fnatic vs NiP
Czas: 1.06.2015 godzina 20:00
Opis: Fnatic znowu gra bez dwóch kluczowych zawodników . Mimo to wczoraj pokazali , że ich bez nich potrafią wygrać :) NiP bardzo dobrze gra na duście , więc mecz będzie wyrównany . Polecam skip

12. Mecz: Fnatic vs NiP - Best Of 1
Czas: 1.06.2015 godzina 21:00
Opis: Fanatycy od dwóch dni pokazują nam , ze nawet bez swojego składu sieja zamęt . Fnatycy juz nie raz w pełnym składzie pokonywali NIP na duscie :)

JEŻELI KOMUŚ PODOBAJĄ SIĘ MOJE ANALIZY , PROSZĘ O JAKIŚ POZYTYWNY KOMENTARZ . CHCĘ WIEDZIEĆ ŻE NIE ROBIE TEGO TYLKO DLA SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@KoniuG

Po 1 - tak jak juz wspomniales są to mecze BO1 , po 2 - są tu same wyrównane drużyny . Po 3 są to BEZPIECZNE analizy . W 100% rozumiem tego typka . Woli bezpiecznie skipnąć niż stracić :)

Opublikowano

13. Mecz: nEophyte vs mouz - Best Of 3

Czas: 2.06.2015 godzina 18:00

Opis: Zwyciezca tego meczu zgarnia 2.000$ . To dobry powód aby mouz'y dali z siebie wszystko :) Moim zdaniem to właśnie Oni powinni wygrać to spotkanie , mouzy to drużyna z ogromnym doswiadczeniem i wieloma osiągnięciami :)

14. Mecz: Fsid3 vs G2

Czas: 2.06.2015 godzina 18:00

Opis: Fsid3 juz nie raz radziło z G2 . Markeloff i s1mple ponownie powinni sobie poradzić z Polakami . Według mnie można betowac na Fsid3 .

Ref. Minisie właśnie na trenuje na livie u Taz'a . Widać ze jest w formie , ale czy to wystarczy aby pokonać s1mple i markeloffa ???

15. Mecz: TSM vs EnVyUs - Best Of 1

Czas: 2.06.2015 godzina 21:00

Opis: Bardzo ważny mecz dla obu drużyn . W sobotę miało miejsce DOKŁADNIE to samo spotkanie : te same mapy , te same drużyny . Mecz skończył się dogrywka , z korzyścią dla TSM . Niestety moim zdaniem wynikało to z wielu niedociągnięć TSM , a tamten mecz powinien skończyć się o wiele szybciej . Jeżeli TSM poprawi swoje błędy to ten mecz powinien się skończyć z pozytywnym wynikiem dla nich :)

16. Mecz: Na'Vi vs Titan - Best Of 1

Czas: 2.06.2015 godzina 22:00

Opis: Na'Vi jest ostatnio nie do zatrzymania . Mimo to , ze Tytani znowu zaczynaja grac swoje , to moim zdaniem to spotkanie powinno się skończyć wynikiem pozytywnym dla Na'Vi , a overpass na ktorym Na'Vi gra lepiej , tylko to potwierdza :)

Opublikowano

Panie Smile.jpg, postawiłem 3,5 $ na Na'Vi, będę im dopingował i zobaczymy wynik :D

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Panie Smile.jpg, postawiłem 3,5 $ na Na'Vi, będę im dopingował i zobaczymy wynik :D

Tez trzymam kciuki , ale zauwazylem ze Tytani mimo dłuższej przerwy nie stracili na skillu :) Czekamy i trzymamy kciuki do samego końca !!!

Edit. Trzymalem kciuki do samego końca !!!!!!!!!!! Ale tak z innej beczki : mecz zdecydowanie powinien należeć do Titan . W tym spotkaniu grali znacznie lepiej , a Na'Vi troszeczke ,,przyfarcilo'' (moim zdaniem)

Opublikowano

Tez trzymam kciuki , ale zauwazylem ze Tytani mimo dłuższej przerwy nie stracili na skillu :) Czekamy i trzymamy kciuki do samego końca !!!

Edit. Trzymalem kciuki do samego końca !!!!!!!!!!! Ale tak z innej beczki : mecz zdecydowanie powinien należeć do Titan . W tym spotkaniu grali znacznie lepiej , a Na'Vi troszeczke ,,przyfarcilo'' (moim zdaniem)

OMG OMG OMG!!!

Wyłączyłem streama po niecelnym strzale Guardiana gdy był 1 vs 2 pod koniec meczu. Nie wytrzymałem psychicznie. Ach co za mecz!! Tytani pokazali klase mimo, że na mapie Overpass, od początku jej istnienia rozegrali tylko 5 meczy. Świetny mecz, dobra wygrana. Niezapomniane emocje przy betowaniu.

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

17. Mecz: Dignitas vs Virtus.pro - Best Of 3

Czas: 3.05.2015 godzina 18:00

Opis: Dignitas nie chwali się ostatnio jakimiś osiągnięciami . Virtus.pro także - przegrali ostatnio 3 mecze z rzędu . Mimo to moim zdaniem to spotkanie powinno należeć do Virtusów . Czemu? Taz cały dzień wczoraj ćwiczył na live , a dzisiaj to samo robi PapaBiceps i Snax ( nawet wbił globala ^^ ) więc na pewno są w formie :)

18. Mecz: HR vs EnVyUs - Best Of 1

Czas: 3.05.2015 godzina 19:00

Opis: Miedzy tymi drużynami doszło juz do niejednego spotkania i do niejednego na mapie de_train . Zawsze kończyły się one wynikiem korzystnym dla EnVy . Mecz raczej pewny :)

19. Mecz: Na'Vi vs TSM - Best Of 1

Czas: 3.06.2015 godzina 20:00

Opis: Na'Vi swoja wygrana z Titan mogą zawdzięczać tylko szczęściu . Rushe Guardiana i innych zawodników były wręcz tragiczne . Inferno to mapa TSM , wiec jeżeli Na'Vi nie odzyska swojej mocy , a TSM swojej nie straci , to easy mecz dla TSM

Ref. Dzień pełen wrażeń ... Meh . Ale glowa do góry , jutro wszystko odrobimy !!!!!!

Opublikowano

Wprowadzam małą zmianę w stylu analiz . Mianowicie , nie będę wstawiał tego pod punktu ,,czas,, ( data , godzina ) stwierdziłem , ze jest zbędny , a zabiera mi tylko mój cenny czas xdd . No to jedziemy :

20. Mecz: TSM vs Mouz - Best Of 3

Opis: Takie procenty po ostatnich porażkach TSM? Czy oni wiedza cos czego ja nie wiem ? xD Patrzac jak TSM grało przeciwko Polakom i EnVy , wybieram skip . Co nie zmienia zdania , ze TSM jest znacznie lepsza drużyna niż Mouz i gdy tylko będą chcieli , dadzą sobie z nimi rade bez problemu ☺

21. Mecz: Epsilion vs NR

Opis: Epsilion gra ostatnio bardzo ładnie , wczoraj nawet wyśmienicie , tylko Dignitas okazało się lepsze :( NR to drużyna malo znana , i słabsza od rywalow , ostatnio nie chwała się większymi osiągnięciami . Trzy mapy - mam nadzieje ze to wystarczy Epsilonowi by wygrać :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...