Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się?

Tazzik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, opłaca się wrócić do lola, po długiej przerwie na nowym koncie? Jeszcze kilka miesięcy temu grałem na bolu/l#. Na starym (zbanowanym koncie miałem p3 jakoś). Czy jeśli zrobie nowe konto to dam radę wyćwiczyć skilla, ale bez wspomagaczy? Czy w ogóle opłaca się nadal grać w lola?

Opublikowano

Witam, opłaca się wrócić do lola, po długiej przerwie na nowym koncie? Jeszcze kilka miesięcy temu grałem na bolu/l#. Na starym (zbanowanym koncie miałem p3 jakoś). Czy jeśli zrobie nowe konto to dam radę wyćwiczyć skilla, ale bez wspomagaczy? Czy w ogóle opłaca się nadal grać w lola?

hmm, wrócisz i znowu zaczniesz grać na bolu.. Zresztą sam zobaczysz, miałem taki sam plan, ale po przegraniu 6/10 placementów nie wytrzymałem.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Opłaca się wrócić, dużo się zmienia teraz . Co do skilla, to zależy od cb, bo wcześniej żadnego nie miałeś, ale plus jest taki, że nie zaczynasz bez wiedzy na temat gry

Opublikowano

jeżeli masz ochotę grać i przynosi Ci to zabawę, to opłaca się zrobić nowe konto i tym razem próbować swoich sił bez skryptów. Będziesz miał więcej frajdy wygrywając grę w silverze własnoręcznie niż na poziomie platyny przy użyciu spacji. 

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca. Zrób to nowe konto i potrenuj skilla bez spacji.

Aha i mutuj wszystkich :D

Opublikowano

A, żeby zacząć i kupić parę postaci jest jakiś program do reffów? Kiedyś było coś takiego jak fulcrum i jest on nadal? Jest on darmowy?

Opublikowano

A, żeby zacząć i kupić parę postaci jest jakiś program do reffów? Kiedyś było coś takiego jak fulcrum i jest on nadal? Jest on darmowy?

system reffow zostal zmieniony i juz sie nie oplaca robic tego. (mozna miec max 5 reffow w tym 5k ip i 2 skiny z tego co wiem)

Co do tematu 

Gra jest bardzo fajna, nowe postacie, aktualizacje, poprawki ciągle są dodawane tyle ze spolecznosc kiepska

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...