Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandora, a kamer

Pallas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wie jak rozwiązać problem z kamerek na pandorze(mod 2012) w ekranie ładowania wyrzuca metin'a próbowałem na cliencie pandory jak i na globalu nic nie pomogło.

Opublikowano

Ściągnij jeszcze raz kamer moda i wypakuj go do czystego clienta Pandory (nie zmieniaj żadnych opcji), następnie uruchom go jako administrator.

Opublikowano

­Zrobiłeś tak ja napisałem wcześniej? Tylko na kamer modzie się tak dzieje czy nawet na oficjalnym cliencie Pandory? Bo może się to dziać również i z innego powodu, mianowicie mogą występować problemy z siecią.

Opublikowano

­Ściągnij na nowo wszystko i próbuj, aż do skutku. Zazwyczaj za to odpowiada plik "root" ale skoro wgrywasz wszystko na nowo to powinno być dobrze. Może usuń z folderu pack i uruchom pierw Pandore jako administrator przez patcher, który na nowo pobierze Ci ten plik. Następnie odpal kamer moda i spróbuj kilka razy się zalogować (pamiętaj żeby wszystko było na czysto, bez żadnych edytowanych plików).

Opublikowano

@Gorn5 wiesz może czy to nie jest błąd szybszego atakowania i szybszego chodzenia, bo bez tego mnie nie loga, ale nie widzę budynków tylko npc o.O

Nie wiem czy to można nazwać błędem, ale jak masz mało "szybkości ataku"  i ustawisz powyżej 200 w opcjach to Cię będzie logać. Co do budynków to spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej oraz Direct X lub na nowo spatchować grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...