Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ustawienia?

BierAgresive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam do was pytanie.. Jakie ustawienia ustawić aby dobrze sie grało, chodzi mi o ilość klatek itp co tam poustawiać.

Parametry mojego lapka:

X2 2.5Ghz.

Intel Core Duo 2.

2GB Ramu.

Windows 7 32bit.

Opublikowano

Podaj kartę graficzną..

Ja ogólnie powiem w ten sposób... im niższe parametry ustawisz, tym więcej fps będziesz mieć w grze, oczywiście o ile twój monitor jest w stanie wyświetlić tyle(przeważnie wiele monitorów nie wyświetla więcej niż np. 60 fps).

Jak masz słabą kartę graficzną, to wyłącz cienie itd., albo po prostu przesuń ten pasek i daj na średnie/słabe ustawienia.

Opublikowano

Karta grafiki GMA X4500M HD. Jej wydajność jest co prawda lepsza od GMA X3100, ale daleko jej do konkurencyjnej propozycji AMD, czyli karty Radeon HD 3200 stosowanej chociażby w opartej na platformie Puma serii HP 6735b.

To jest moja grafika.

Opublikowano

Karty zintegrowane nie nadają się do gier. Jak osiągniesz z tą kartą 15-25 fps, to będzie dobrze. xD Ustaw mniejszą rozdzielczość w grze, daj wszystko na low, wyłącz cienie. Przydatnym programem może okazać się game booster, który bardzo dobrze wpływa na wydajność komputera, głównie chodzi tutaj o gry.

Opublikowano

Więcej niż kilkunastu fps to się nie spodziewaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...