Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rangą - CS:GO.

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiś dwóch tygodni, nie dostałem żadnego awansu. Posiadam rangę Gold Nova 2 (nic specjalnego, ale gram jak kałach, dowód w ss). Powiedzcie mi, na czym dokładnie to polega by awansować? Od kwietnia miałem kilka awansów, poczynając od silvera do golda.

Na ss otwieram pierwszy. Słabo było, ale KD-Ratio jest +1, nie to co koledzy niżej. Co to oznacza, że gram jak kałach?post-1119232-0-67805300-1432877295_thumb.jpg

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Masz zawyżonego G2, dlatego grasz z takimi rangami, bądź grałeś premade(tak myślę, ze względu na enemy team). Żeby awansować musisz wygrywać seriami.

Opublikowano

Masz zawyżonego G2, dlatego grasz z takimi rangami, bądź grałeś premade(tak myślę, ze względu na enemy team). Żeby awansować musisz wygrywać seriami.

Grałem z kolegą, co jak widać (UBajker), ma Kałacha 2, więc... :( Nie czaje już tego cs'a. Miałem serię, ale nie dało rangi. :( No nic, spróbuję. 

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Grałem z kolegą, co jak widać (UBajker), ma Kałacha 2, więc... :( Nie czaje już tego cs'a. Miałem serię, ale nie dało rangi. :( No nic, spróbuję. 

Czasami tak jest. Sam wygrywam często po 4-5 otwierając, a nie ma awansu. Gaben oszukuje :P

Opublikowano

Pokaż ostatnie mecze z zakładki. 

Czasami tak jest. Sam wygrywam często po 4-5 otwierając, a nie ma awansu. Gaben oszukuje :P

Dzisiaj z rana było słabo, potem comeback :D no i.... Gold Nova 3.

s6rt3k.jpg

Tam w 3 meczyku, gdzie jestem ostatni (zamykam), kd-ratio było na plusie, więc spokojnie. :D

Mam pytanie, czy jeśli mam taką serię, i wygrałbym jeszcze 1,2 meczyki to może mi dropnąć Gold 4?

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Dzisiaj z rana było słabo, potem comeback :D no i.... Gold Nova 3.

s6rt3k.jpg

Tam w 3 meczyku, gdzie jestem ostatni (zamykam), kd-ratio było na plusie, więc spokojnie. :D

Mam pytanie, czy jeśli mam taką serię, i wygrałbym jeszcze 1,2 meczyki to może mi dropnąć Gold 4?

Musisz wygrać kilka meczów z rzędu z jak najlepszym wynikiem drużynowym i swoim. 

­

Opublikowano

Ja kiedyś po 6 przegranych spadłem o 2 dywizje, a teraz 10 wygranych pod rząd i dalej mam tę samą

Opublikowano

Ja kiedyś po 6 przegranych spadłem o 2 dywizje, a teraz 10 wygranych pod rząd i dalej mam tę samą

Wychodzi na to że masz słabe statystki. 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...