Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nukey.

JohnnyCash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Napiszę ten temat choć nic tym nie zyskam.

Napisałem sobie pod tematem z serwera WoM2, że chciałbym zakupić EQ.
Odpisał do mnie szanowny pan Nukey, 25zł to nie wydatek a EQ by się przydało. Szału z nim nie było, więc też dużo nie opłacało się dawać. Po krótkiej rozmowie na GG, pomyślałem że Nukey to nie okradnie skoro udziela się na forum. Jest dość szanowany i zakłada własne serwery. Lecz nawet i taka osoba połasiła się na jebane 25 złotych, beka troche.

Dowody mało znaczące, kto chce to uwierzy kto nie chce to oleje ten temat.
Nr telefonu na który wysyłałem doładowania nie zostanie zamazany ponieważ nie ma sensu. Możecie mu troche podzwonić o 3 w nocy, chyba że to numer telefonu zrobiony właśnie na takie kradzieże.

Na moim profilu o godzinie 22:17 zagościł Nukey, pierwszą wiadomość na GG [ gdzie nigdzie indziej nie podawałem ] oprócz w profilu a był on jedynym podglądaczem w ostatnich dniach, także dostałem o godzinie 22:17 [ na moim komputerze ] ale mogła być to równie dobrze 22:18 dla osób lubiących czepiać się o szczegóły.

SS:

FBliGud.png

Pierwsza rozmowa z jego strony:

fu2izHT.png

Tak więc SS'y, nie jest ich dużo ale każdy będzie wiedział ocb.

Rozmowa:

ziW5gd9.png
01WZFNV.png
KkE17b4.png
uMkv5XS.png

Noi oczywiście handel podczas gry + rozmowa

RdscHpq.jpg

W taki oto sposób można się przekonać, że nie warto ufać osobą nawet znanym czy mniej znanym.
Każdy frajer będzie frajerem i tyle. Dziękuje za uwagę i proszę wszystkich o nie wchodzenie na serwer CAST***.EU z dobrze wam znanej sytuacji.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Zakazuje się handlu w tym dziale, a temat nie wnosi nic do działu, więc kosz. Wszelki handel tylko i wyłącznie na giełdzie MPCforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...