Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. gry - gracz początkujący

Covver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dzisiaj szukałem sobie jakiejś strzelanki do pogrania i trafiło na WarRocka.

Mam teraz parę pytań do bardziej doswiadczonych graczy:

1. Jaką broń na start kupić dla snajpera, a jaką dla assaulta?

2. Na jakiej mapce najlepiej ,,uczyć'' się gry?

3. Czemu żeby kogoś zabić muszę strzelać przez pół dnia, a inni na hita mnie cisną? (zależne od broni czy levela?)

4. Takie obiektywne pytanko - Opłaca się grać czy szukac innej?

Pozdro, Covver

image.png 

Opublikowano

1. Zależy czy wydajesz pieniądze na nexony jeżeli tak to dla snipera aw50f a dla assaulta famas, jeżeli grasz free to play to na start dla snipera możesz kupić na bliski dystans aug'a a na daleki M40A1 dla assaulta dobre jest k2 ale jak wbijesz level to kup sobie m4a1

2.Najlepiej żebyś sobie na razie znalazł jedną mapę najlepsza według mnie na start to Marien i na niej  żebyś grał 

3.Warrock to nie gra typu cs:go, musisz walić zawsze full auto, najlepiej kucaj przy strzale i graj na równych sobie czyli na roomach 1-10 lvl, to że często padasz zależy od tego że się dopiero uczysz grać lub trafiasz na hackerów lub podkrętów jakich dużo w warrock'u(na jakim sprzęcie aktualnie grasz? to w warrock'u też ma wpływ na rozgrywkę)

4.Są różne opinie ale jak chcesz grać w dobrą darmową gierkę fps to najlepszym rozwiązaniem jest warrock, chcesz się dowiedzieć więcej lub ze mną pograć pisz na pw ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...