Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sterial.pl

Sterial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dajecie screeny z gry, to dajcie je przynajmniej w odpowiednich wymiarach, a nie takie gówienko zmieszane z tłem prezentacji. Tak samo z przedstawieniem ekwipunku, czy pokazem miast. Bla bla...

Ilu calowy masz monitor ?

Opublikowano

xDDDD

Co ma piernik do wiatraka? 

Pliki Alistia, Avistia czy cooooś takiego mi się tu rzucają w oczy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

xDDDD

Wiatrak moze sie spierniczyć. B)

33748387117269464751.png

Opublikowano

xDDDD

Źle ;) 

Pliki są w 100% nasze, nie za bardzo ciekawią nas niespodzianki na starcie po starych administratorach.

Opublikowano

5, bo siedzę na komórce.

Na 32 calowym TV wygląda to tak samo o rozdzielczości 1920x1080.

Chodzi mi o to, że chcę zobaczyć screen w pełnych wymiarach, a nie wtopiony w tło, pomniejszony czy kij wie jaki zrzut z gry. Najlepiej dodać znak wodny i tyle.

Opublikowano

Dla zielonej rosy brakło nowej ikonki? 

Została podmieniona troszkę później od prezentacji.

5, bo siedzę na komórce.

No to pozostał jeszcze okulista, idź po poradę że Ci się kolory zlewają w głowie :)

Opublikowano

Averia jak c**j, przerobiona pod harda. Te pliki wszędzie poznam.

Osobiście nie zagram, lecz powodzenia.­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Averia jak c**j, przerobiona pod harda. Te pliki wszędzie poznam.

Osobiście nie zagram, lecz powodzenia.­

Nie za bardzo rozumiem o jakich plikach my tutaj rozmawiamy.

Pliki są w 100% nasze, podchodzące pod server globalny.

Więc proszę nie pier*** głupot że mamy jakieś pliki jakieś gimbazy, która nie potrafi zabezpieczyć maszyny.

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem o jakich plikach my tutaj rozmawiamy.

Pliki są w 100% nasze, podchodzące pod server globalny.

Więc proszę nie pier*** głupot że mamy jakieś pliki jakieś gimbazy, która nie potrafi zabezpieczyć maszyny.

Co mają zabezpieczenia maszyny do wrzucenia plików na MPC? xD

Gościu, nie wciskaj kitu, że to nie jest Averia. Bo doskonale obaj wiemy, iż są to owe pliki.

@aw skąd trutka?

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Co mają zabezpieczenia maszyny do wrzucenia plików na MPC? xD

Gościu, nie wciskaj kitu, że to nie jest Averia. Bo doskonale obaj wiemy, iż są to owe pliki.

@aw skąd trutka?

­

Nigdy nie słyszałem o takim serverze, nawet się na nim nie wzorowaliśmy nie widzieliśmy o jego istnieniu.

Trutka tylko i wyłącznie z ripera  :)

Opublikowano

5, bo siedzę na komórce.

Chodzi mi o to, że chcę zobaczyć screen w pełnych wymiarach, a nie wtopiony w tło, pomniejszony czy kij wie jaki zrzut z gry. Najlepiej dodać znak wodny i tyle.

Prezentacja jest autorstwa administracji serwera i pozwól, że niech Oni sami podejmują decyzję jak będzie wyglądać ich reklama.

Co do serwera no to panowie majsterek :) Jak dawno mnie tutaj nie było tak mi się tu podoba :)

Jeżeli te zwierzątka premium nie będą różniły się bonusami od tych co możemy zdobyć w grze to będzie to naprawdę mądrze przemyślany serwer.

IS dla kolekcjonerów i bardzo dobra alternatywa i w 100% ją popieram (Mam nadzieję, że tak będzie jak piszę a mianowicie, że te zwierzątka będą się różnić wizualnie. Bardziej urozmaicone graficznie, bardziej bajeranckie i ekskluzywne). Solidna praca włożona w projekt a konkretnych ludzi się docenia ;) 

Opublikowano

Jeżeli nie będzie faworyzacji YT'berów jak na większości serwerów gdzie mają full isa to zagaram bo wygląda dobrze.

Opublikowano

Prezentacja całkiem ładna i zachęca ale na tym tle trochę nie do końca pasuje, zagram na serwerze bo ciekawy.

...................\/...................

Opublikowano

Jak dajecie screeny z gry, to dajcie je przynajmniej w odpowiednich wymiarach, a nie takie gówienko zmieszane z tłem prezentacji. Tak samo z przedstawieniem ekwipunku, czy pokazem miast. Bla bla...

Jak na razie to tylko Ty masz tutaj problem ze zdjęciami - u wszystkich innych jest dobrze (na telefonie też)

Co do serwera:

Prezentacja bardzo ładna.

Polecam!

Będzie jakaś większa reklama?

Opublikowano

Jak na razie to tylko Ty masz tutaj problem ze zdjęciami - u wszystkich innych jest dobrze (na telefonie też)

Co do serwera:

Prezentacja bardzo ładna.

Polecam!

Będzie jakaś większa reklama?

Nie mam problemu, ale w mojej opinii jest to c*****e wtapiać weryfikacje czy inne bzdety z gry w tło. Psuje jakość i prawdziwy wygląd

Opublikowano

good job Asfen!

serwer dość.. przeciętny :)

drobna uwaga, pisze sie Jinno, Shinsoo, nie ''Jino, Shinso'

Ja p******e xD Skisłem.

@ skad truta?

33748387117269464751.png

Opublikowano
image.jpg

Nie wiem co was do tego skłoniło :/ Tak napaćkane, że głowa mała, oczy bolą od czytania tego..

Dobra rada ode mnie albo zastosujcie zasadę jedno pod drugim z kolorem, który odróżni się od pozostałości albo to usuńcie,  już widzę jak to wygląda w desc :D

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...