Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 pytania dotyczące pluginów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy dałoby rade wylaczyc wszystkie wiadomosci worldguarda ktore sa skierowane do graczy typu ze nie ma niszczyc bloki itp? Jesli tak to jak.

2. Czy w chest commands gui mozna ustawic tak głowe gracza head = aby pokazywał sie item head z nickiem kogos i skinem tzn czy daloby rade jakims sposobem umiescic w chest gui glowe skina konkretnego gracza ktory by byl [rzypisany do tej glowy w confingu menu?

W zasadzie to jeszcze  mam 3.

3. Jak wlaczyc granice swiata w spigocie podobno nie potrzeba pluginu na border tylko jakos to sie robi w spigot.

mam multiverse core jak ustawic to dla pozostalych swiatow w samym spigocie bez pluginow?

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@GotoFinal

Dobra to juz wiem, ale bardzo tez mi zalezy na wylaczeniu wiadomosci wg i nie wiem czy istnieje taka opcja bo raz grałem dawno temu na jakims serwerze i po zniszczeniu bloku nie bylo wiadomosci tylko wracal na miejsce.

sprawe z głowami w gui juz zalatwilem SKULL-OWNER: 'name'

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...