Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czolg

superhed1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chcialbym sie dowiedziec czy obecnie sie oplaca kupic t34 bo teraz slysze o tym is6 i o ,,bufie,, na sp wiec nie wiem co kupic za te 14k golda

Opublikowano

no wlasnie widzialem juz kilka razy takiego t34 ktory wychyla tylko wieze,,, masakra tylko ja nie za bardzo wiem w jakich miesjscach to robic, znacie moze jakis poradnik dobry do tego czolgu? albo miesjcowki do ustawienia?

Opublikowano

T34 to aktualnie jeden z najgorszych czołgów premium. Dużo bardziej opłaca się CDC, T-54 prot. lub IS-6. Moim zdaniem to aktualnie najlepsze czołgi premium, zróżnicowane, można wybrać co się lubi.

Opublikowano

T34 to aktualnie jeden z najgorszych czołgów premium. Dużo bardziej opłaca się CDC, T-54 prot. lub IS-6. Moim zdaniem to aktualnie najlepsze czołgi premium, zróżnicowane, można wybrać co się lubi.

Dokładnie mam t34 i szczerze to nie polecam ale 3 lata temu był to chyba najlepszy wybór.

Działo długo skupia mimo 4 perków, w kadłub wszystko wchodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...