Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Data nowego CA?

STOCHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

28 dopiero się rozpoczyna czyli juz jest. Grałem, ale to jest gorsze niż normalny combat arms.

baner4.gif

Opublikowano

28 dopiero się rozpoczyna czyli juz jest. Grałem, ale to jest gorsze niż normalny combat arms.

dokładnie, wg mnie coś w podobie Arctic Combat, tylko gorsze ;)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

jak dobrze zrobią fuzję z amerykanami nie będzie lagów,wyruwnają szanse permami i bronią której połowa na Eu nie ma ,to da się to przyciągnie graczy,a jak nie zrobią dobrze to 70% ludzi odejdzie

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

jak dobrze zrobią fuzję z amerykanami nie będzie lagów,wyruwnają szanse permami i bronią której połowa na Eu nie ma ,to da się to przyciągnie graczy,a jak nie zrobią dobrze to 70% ludzi odejdzie

na pewno mówimy o tym samym? ;)  

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

stary combat ma dużo wspólnego z nowym,bo jak spierdzielą stary to gimba pójdzie na nowy,a jak stary będzie ogarnięty w miarę po fuzji to ten nowy nie wypali :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Grałem w w tego combata los i szczerze do dupy,ledwo sie wydzie juz ded,nie wiadomo z czego sie pada,gra słabo zoptymalizowana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...